CELEBRITIESMUSIC«Δε Σ’ Αγαπάω»: Απολαύστε τη νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου (βίντεο)

«Δε Σ’ Αγαπάω»: Απολαύστε τη νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου (βίντεο)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single «Δε Σ’ Αγαπάω». Εφτά μήνες μετά τη δέκατη δισκογραφική δουλειά του, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του κλείνει αυτό το κεφάλαιο και επιστρέφει ανανεωμένος με νέα μεγάλη επιτυχία.

Το άλμπουμ με το συμβολικό τίτλο «10» παρέμεινε στην πρώτη θέση του IFPI Chart επί εφτά συνεχόμενες εβδομάδες, με τον Νίκο Οικονομόπουλο να επιβεβαιώνει τη δυναμική του και να μετρά ένα τρομερό σερί από αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Τα πέντε τραγούδια του «10» που προωθήθηκαν ραδιοφωνικά, απέκτησαν όλα μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το «Είναι Κάτι Λαϊκά» είχε κυριαρχήσει 13 (μη συνεχείς) εβδομάδες στο Νο 1 του ελληνικού Airplay Chart, «Ο Χαρακτήρας» έφτασε στο Νο 2, το «Για Κάποιο Λόγο» διένυσε 11 διαδοχικές εβδομάδες στο Νο 1 της μικτής και της ελληνικής κατάταξης, το «Παρακάλα Να Πεθάνω» πρόλαβε να εμφανιστεί στο Νο 19 και το «Για Παράδειγμα» έχει αναρριχηθεί έως το Νο 3 του ελληνικού Airplay Chart.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με ανεβασμένη διάθεση και πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά με τον ευχάριστο ήχο του ολοκαίνουριου τραγουδιού του που τιτλοφορείται «Δε Σ’ Αγαπάω».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο πολυσύνθετος Χρήστος Δάντης και τους στίχους ο μοναδικός Νίκος Σαρρής, το δίδυμο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στα τραγούδια «Για Παράδειγμα», «Παρακάλα Να Πεθάνω», «Υπολογισμένα» και «Είμαι Εδώ» από το ανάρπαστο άλμπουμ «10».

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Δε Σ’ Αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS