ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICΔήμητρα Μακρυγιάννη και Τάσος Θεοδώρου θα μας ξυπνάνε με ένα... Kiss!

Δήμητρα Μακρυγιάννη και Τάσος Θεοδώρου θα μας ξυπνάνε με ένα… Kiss!

Εκείνη είναι πρωινός τύπος, εκείνος παλεύει με το κρεβάτι, το μαξιλάρι και δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το ξυπνητήρι του. Η Δήμητρα Μακρυγιάννη και ο Τάσος Θεοδώρου ετοιμάζονται να ενώσουν τις αντιθέσεις και την τρέλα τους, τα καλύτερα «συστατικά» τους και να μας προσφέρουν ένα πλήρες «πρωινό» παρέα στον KISS FM.

Το νέο hot δίδυμο του ραδιοφώνου θα μας λέει την πρώτη καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του Kiss Fm 89.0 και την εκπομπή WAKE UP WITH A KISS! , η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου στις 7 το πρωί. Τι μας είπαν για τη συνεργασία τους;

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Πέρσι έκανες απογευματινή εκπομπή, φέτος θα μας λες την πρώτη καλημέρα στον KISS FM. Είσαι έτοιμη να ξυπνάς τόσο πρωί;

Πανέτοιμη… Είμαι συνηθισμένη και μαθημένη με το πρωινό ξύπνημα. Και τηλεοπτικά αλλά και ραδιοφωνικά, έχω βρεθεί σε πρωινές ζώνες, επομένως ξέρω τι με περιμένει.

Γενικά είσαι πρωινός τύπος, ή δυσκολεύεσαι πολύ να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί;

Λατρεύω τον ύπνο αλλά είμαι πρωινός τύπος. Μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς και να ζω την κάθε στιγμή της ημέρας. Πάει πολύς καιρός που άφησα τον εαυτό μου να κοιμηθεί μέχρι αργά.

Πώς ξυπνάς;

Με το ξυπνητήρι του κινητού, είναι ο γνωστός σε όλους εκνευριστικός ήχος του κινητού.

Φέτος, δεν θα είσαι μόνη στα ερτζιανά αλλά θα έχεις και παρέα. Πώς νιώθεις γι’ αυτή τη νέα συνεργασία; Προτιμάς το ντουέτο από το σόλο;

Θα έχω παρέα και μου αρέσει πολύ! Το σόλο είναι εντελώς διαφορετικό, ωραίο μεν αλλά πάντα έλεγα πως μόνο μέσα από ένα ντουέτο, ειδικά στο ραδιόφωνο, μπορεί κάποιος να δείξει στον κόσμο στοιχεία του χαρακτήρα του. Ένα ραδιοφωνικό ταίρι που θα ταιριάξει μαζί σου μπορεί να σου εκμαιεύσει πολύ όμορφα πράγματα.

Ήξερες τον Τάσο από πριν; Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο από τη συνεργασία σας;

Τον Τάσο τον έχω γνωρίσει πριν από χρόνια μέσα από κοινές παρέες που είχαμε και ομολογώ πως πάντα έτρεφα μια συμπάθεια προς το πρόσωπό του. Έχει χιούμορ, κάτι που λατρεύω στους ανθρώπους γιατί κι εγώ έτσι λειτουργώ. Είναι ευγενική φυσιογνωμία ο Τάσος και ανυπομονώ να αρχίσω μαζί του το ραδιοφωνικό πρωινό μας ταξίδι.

Τι είναι αυτό, πιστεύεις, που θα κάνει εσάς τους δύο ένα αχτύπητο πρωινό δίδυμο;

Σαφώς οι χαρακτήρες παίζουν μεγάλο ρόλο. Ειδικά ο κόσμος που ακούει το πρωί ραδιόφωνο θέλει να ταυτίζεται με τα άτομα που ακούει. Και νομίζω πως γυναίκες και άντρες θα βρουν πολλά πράγματα με τα οποία θα ταυτιστούν μαζί μας! Κι εγώ και ο Τάσος είμαστε άτομα χαρούμενα εκ φύσεως, αισιόδοξα και έτσι θέλουμε να ξεκινάμε τη μέρα μας, το ίδιο και τη δική σας!

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τάσο, πώς αισθάνεσαι που εντάχθηκες στην οικογένεια του KISS FM 89.0 κι επιστρέφεις στην πρωινή ζώνη; 

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα ραδιοφωνική μου στέγη. Ο KISS FM 89.0 και ο Μάνος Μωυσέως μού πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή αυτό που χρειαζόμουν. Ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και να μπορείς να αισθάνεσαι «σαν στο σπίτι σου». Αγαπώ την πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου και της έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε «χτίσει» μία σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον κόσμο.

Είσαι πρωινός τύπος;

Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος! Κάθε πρωί δίνω μάχη με το μαξιλάρι, το ξυπνητήρι, το κινητό μου, το πάπλωμα. Αντιλαμβάνεσαι πόσο όμορφα θα περάσουμε φέτος… Από το σχολείο, ακόμη, δυσκολευόμουν να ξυπνήσω. Όπως επίσης και στον στρατό, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια που έκανα πρωινό στο ραδιόφωνο. Τώρα θα με ρωτήσεις «πώς γίνεται αυτό»; Ειλικρινά δεν έχω να σου δώσω μία πειστική απάντηση.  Θαυμάζω εκείνους που όταν ακούσουν το ξυπνητήρι πετάγονται από το κρεβάτι και ξυπνούν αμέσως. Είναι ένας άθλος!

Πώς ξυπνάς; Δηλαδή τι παίζει στο ξυπνητήρι σου;

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η διαδικασία του ξυπνήματος. Αφού χτυπήσει το πρώτο ξυπνητήρι (που έχω δίπλα στο κρεβάτι), το κλείνω χωρίς να το καταλάβω. Ακολουθεί το κινητό όπου ακούγονται διάφορα τραγούδια από αγαπημένους μου καλλιτέχνες, που αλλάζω κατά καιρούς. Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, έχω ήδη μιλήσει με τη Δήμητρα και συμφώνησε να με παίρνει τηλέφωνο κάθε πρωί στις 6! Άρα η ευθύνη είναι δική της.

Πώς νιώθεις γι’ αυτή τη νέα συνεργασία; Προτιμάς το ντουέτο από το σόλο;

Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνουμε εκπομπή μαζί με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη. Είναι μία εξαιρετική επαγγελματίας, με πολύ καλό χαρακτήρα και ευγένεια. Προφανώς και προτιμώ τις παρέες. Και δη αυτές που θέλω να βρίσκονται στη ζωή μου. Και ο KISS FM 89.0 επέλεξε για μένα την καλύτερη παρέα!

Ήξερες τη Δήμητρα από πριν; Τι είναι αυτό που σε ιντριγκάρει περισσότερο από τη συνεργασία σας;

Με τη Δήμητρα γνωριζόμασταν όπως οι περισσότεροι άνθρωποι του χώρου. Είχαμε βρεθεί κατά καιρούς για καφέ με κοινούς φίλους και είχα βρεθεί καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν. Της οφείλω από τώρα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μία «συγγνώμη» που θα με ανέχεται…

Τι είναι αυτό, πιστεύεις, που θα κάνει εσάς τους δύο ένα αχτύπητο πρωινό δίδυμο;

Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο. Εκείνος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει. Με τη Δήμητρα φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ένα «πλήρες πρωινό» με πολύ γέλιο και θετική ενέργεια. Θέλουμε να μας ακούν οι ακροατές του KISS FM 89.0 και να περνούν όμορφα μέχρι να φτάσουν στη δουλειά τους. Είναι πολύ σημαντικό να φτιάχνεις τη διάθεση του άλλου. Και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το καταφέρουμε κι εμείς!

Ευχαριστίες στην εταιρεία MARKOU BROS LTD (τηλ. 22466111, www.markoubros.com.cy) για την παραχώρηση της μπανιέρας (New Baroque Style freestanding acrylic bath 175x85x69cm with metal feet).

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS