ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSIC"ΕLA": Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision...

“ΕLA”: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022

H Aνδρομάχη ταξιδεύει για Τορίνο τον Μάιο. 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και επιτέλους μάθαμε το τραγούδι που θα στείλει η Κύπρος στην Eurovision 2022 αλλά και τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει.

To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα (09/03) ότι την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό έχει αναλάβει η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και το τραγούδι με το οποίο θα ανέβει στη σκηνή του Τορίνο είναι το “ΕLA”.

Η παρουσίαση της Κυπριακής συμμετοχής έγινε μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ1 “Όλα στον αέρα”.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2022: Ποια είναι η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό φέτος

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Μπορείτε να ακούσετε τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη στο επίσημο site της Panik Records πατώντας ΕΔΩ!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας τον προσεχή Μάιο, από την ανερχόμενη και δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ανδρομάχη που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records. H Ανδρομάχη θα ερμηνεύσει το τραγούδι με τίτλο «Ela» μιας ομάδας Παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS