ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Αποκλείστηκε η Κύπρος - Oι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον...

Eurovision 2022: Αποκλείστηκε η Κύπρος – Oι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό

Άσχημα είναι τα νέα για την κυπριακή συμμετοχή αφού η Ανδρομάχη Δημητροπούλου η οποία εμφανίστηκε χθες 12/5 στον Β’ ημιτελικό, δεν κατάφερε τελικά να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια και το κομμάτι «Ela» δεν κατάφεραν να περάσουν από τον δεύτερο ημιτελικό. Τόσο η Ανδρομάχη, όσο και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό της Eurovision να τους ψηφίσει και να τους στείλει στον μεγάλο τελικό.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο αλλά δεν έπεισε με το τραγούδι και την εμφάνισή της δυστυχώς.

Αυτές είναι οι χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό: 

Βέλγιο
Τσεχία
Αζερμπαϊτζάν
Πολωνία
Φινλανδία
Εσθονία
Αυστραλία
Σουηδία
Ρουμανία
Σερβία

Μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, οι 25 χώρες που θα διεκδικήσουν τη νίκη του βράδυ του Σαββάτου είναι: η Ελλάδα, η Αρμενία, η Νορβηγία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ελβετία, η Μολδαβία, η Ουκρανία, η Ισλανδία, η Σερβία, η Πολωνία, η Ρουμανία, το Βέλγιο, η Σουηδία, η Αυστραλία, η Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Φινλανδία, η Τσεχία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία κι η Ιταλία.

Δείτε την εμφάνιση της κυπριακής αποστολής: 

Τα βλέμματα όλα να είναι στραμμένα στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου διεξάγεται ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS