ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Δεν τα κατάφερε η Κύπρος - Όλα όσα έγιναν στον...

Eurovision 2022: Δεν τα κατάφερε η Κύπρος – Όλα όσα έγιναν στον B’ ημιτελικό (βίντεο)

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ανδρομάχης η οποία διαγωνίστηκε με το τραγούδι «Εla» στον Β’ ημιτελικό της φετινής Eurovision και στην 9η θέση. Η Κύπρος ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5).

18 χώρες διεκδίκησαν το εισιτήριο για τον τελικό, ωστόσο μόνο 10 κατάφεραν να περάσουν.

Διαβάστε εδώ: Αυτές είναι οι 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο

Η Ανδρομάχη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην σκηνή του Τορίνο της Ιταλίας όπου είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που άρχισε από την Δευτέρα 12 Μαΐου.

Η νεαρή τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ως αναδυόμενη Αφροδίτη μέσα στο τεράστιο prop – κοχύλι, συνοδευόμενη από τις δύο χορεύτριές της, «μάγεψε», τόσο φωνητικά, όσο και σκηνικά. Η συμμετοχή της Κύπρου καταχειροκροτήθηκε ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρασύρθηκαν στους ρυθμούς του τραγουδιού αλλά τελικά δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή και κάπως διαφορετική και σε ρυθμούς… τικ τοκ! Τα ηνία της παρουσίασης και στον Β΄ ημιτελικό είχαν η τραγουδίστρια Laura Pausini, ο Ιταλός παρουσιαστής Alessandro Cattelan και o Αγγλολιβανέζος μουσικοσυνθέτης Mika.

Δείτε την φαντασμαγορική έναρξη:

Διαβάστε επίσης: Εurovision 2022: Η Ελλάδα στον τελικό – Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν

Ποιοι από τους Big Five ψήφισαν στον Β’ Ημιτελικό: 

Στον απόψινο ημιτελικό δικαίωμα ψήφου, εκτός από τις χώρες που συμμετέχουν, είχαν και οι Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Δηλαδή οι τρεις χώρες που μαζί με τη Γαλλία και την Ιταλία αποτελούν τους “Big Five”, τα τραγούδια των οποίων πηγαίνουν απευθείας στον τελικό του διαγωνισμού.

Παρακολουθήστε πιο κάτω όλα όσα έγιναν στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022:

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό προκρίθηκε στον Τελικό και θα δούμε την Αμάντα ξανά το Σάββατο 14 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS