ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICΕυρυδίκη: Video clip για τη διασκευή του «Πυξίδα» με την Πέννυ Μπαλτατζή

Ευρυδίκη: Video clip για τη διασκευή του «Πυξίδα» με την Πέννυ Μπαλτατζή

Η Ευρυδίκη δίνει μορφή στη διασκευή του αγαπημένου «Πυξίδα» με τη συμμετοχή της Πέννυς Μπαλτατζή, μία ανανεωμένη εκδοχή την οποία συναντάμε στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «25 Για Πάντα».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συμπλήρωσε 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και το γιόρτασε με ένα ξεχωριστό άλμπουμ που κατέκτησε τις καρδιές μας, φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες από τα παρελθόν, οι οποίες πλάθονται ξανά με καινούριες συναρπαστικές ερμηνείες.

Η Ευρυδίκη μετέτρεψε τον πολυσυλλεκτικό δίσκο «25 Για Πάντα» σε αμιγώς γυναικεία υπόθεση, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα των γυναικείων φωνών από το ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Με μία σειρά από ανατρεπτικές συναντήσεις, συστήνονται εκ νέου και διασκευάζονται τα πρώτα τραγούδια της Ευρυδίκης, εκείνα που σηματοδότησαν τη σύμπλευση με τον Γιώργο Θεοφάνους στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και θεμελίωσαν τη διαχρονική παρουσία της στο μουσικό τοπίο.

Η «Πυξίδα» είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους του Κώστα Tριγώνη, από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Ευρυδίκης, το «Πόσο Λίγο Με Ξέρεις» που κυκλοφόρησε το 1992.

Τη σκηνοθεσία για το video clip της διασκευής ανέλαβε ο Bob Katsionis και δύο μικρά κορίτσια, η Μάντυ και η Ζέτα, υποδύονται την Ευρυδίκη και την Πέννυ Μπαλτατζή στην αντίστοιχη ηλικία.

Συμμετέχει μία μπάντα αποτελούμενη από τα μικρά ταλέντα που διαγωνίστηκαν στο «Junior Music Stars», όπου η Ευρυδίκη ήταν στο πάνελ της επιτροπής και ο Γιώργος Θεοφάνους είχε την παρουσίαση και την ιδέα του εγχειρήματος.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS