CELEBRITIESMUSICΓνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δεν με ιντριγκάρει καθόλου ο χώρος της τηλεόρασης»

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δεν με ιντριγκάρει καθόλου ο χώρος της τηλεόρασης»

Κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτοπόρο φαίνεται να ετοιμάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στον κλάδο της που είναι αυτός των καλλιτεχνών, όσο και για το καλοκαρί που φέτος είναι τόσο διαφορετικό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι όλα θα πάνε καλά.

Μάλιστα, μίλησε και για την πρωτοβουλία της να κρατάει επαφή κάθε βράδυ με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των live που κάνει, -κάτι που είδαμε από πολλούς καλλιτέχνες- αυτό το διάστημα.

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” πίσω στα παρασκήνια της εκπομπής “Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου”.

«Δεν με ιντριγκάρει καθόλου ο χώρος της τηλεόρασης»

“Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά το φετινό καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα ετοιμάσουμε όμορφα πράγματα” σημείωσε με χαμόγελο η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα προσθέτοντας πως “ήδη ξεκινάει κάτι όμορφο, το οποίο δεν μπορώ τώρα να πω, αλλά αν θα γίνει έτσι όπως το φανταζόμαστε θα είναι μαγικό και πρωτοπόρο”.

Στη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια όσον αφορά την πρωτοβουλία που είχε συμπλήρωσε ότι “Δεν ξέρω αν πήραν παράδειγμα από μένα και ξεκίνησαν πολλοί τα live στο Instagram, αλίμονο. Ήταν μια ωραία στιγμή που την ξεκινήσαμε με τον Παντελή Καναράκη και πολύ καλά την έκαναν όσοι την έκαναν γιατί αυτό το πράγμα ήθελε ο κόσμος. Νομίζω πως δεν ήμασταν εμείς παρέα για τον κόσμος, αλλά ο κόσμος ήταν παρέα για μένα μιας και περάσαμε ένα μήνα ολόκληρο, κάθε βράδυ μιλώντας με διαφορετικό καλλιτέχνη. Ήταν για μένα και πρωτόγνωρο και πάρα πολύ ωραίο”

Ο δημοσιογράφος μετά ρώτησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εάν με την ειδική μουσική βραδιά του Mega “γλυκάθηκε” για τον χώρο της τηλεόρασης, εκείνη ήταν ξεκάθαρη! “Δεν με ιντριγκάρει καθόλου, καθόλου”.

Πέτρος Ιακωβίδης: «Μου έλειψε τόσο πολύ ακόμα και το να δω ανθρώπους της δουλειάς μου»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος είναι και φίλος αλλά και συνεργάτης με την Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και αυτός στην ίδια συνέντευξη και όπως είπε “Τόσο πολύ καιρό που έχουμε να τραγουδήσουμε, μου έλειψε τόσο πολύ ακόμα και το να δω ανθρώπους της δουλειάς μου. Τους μουσικούς, την Νατάσα όλους μαζί”.

“Ήταν δύσκολο όλον αυτόν τον καιρό, όλοι μας μες στο σπίτι, χρειαζόμαστε κάτι για να πάρουμε μια ανάσα” πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης, του οποίου η νέα επιτυχία “Σ’ αγαπάω σου φώναξα” δεσπόζει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS