CELEBRITIESMUSICΗ Άννα Βίσση κυκλοφορεί το τριπλό άλμπουμ «Hotel Ερμού Live 2015 –...

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί το τριπλό άλμπουμ «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018»

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί τη ζωντανή ηχογράφηση με τις καλύτερες στιγμές από τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

«Η ζωή μου είναι ένα μεγάλο τραγούδι», έχει δηλώσει η Άννα Βίσση και το μεγάλο αυτό τραγούδι παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από το τριπλό «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής αυτή τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου.

Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στη σκηνή του «Hotel Ερμού», του χώρου που η ίδια δημιούργησε για να στεγάσει την καλλιτεχνική της παρουσία και μετατράπηκε αμέσως σε place-to-be της νυχτερινής Αθήνας, η «κορυφαία Ελληνίδα σταρ» μοιράζεται δισκογραφικά αυτό το σπουδαίο μουσικό ταξίδι.

Το εξώφυλλο του «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018».

68 κομμάτια που παρουσιάστηκαν επί σκηνής είτε αυτούσια, είτε σε εμπνευσμένες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις τις οποίες επιμελήθηκαν η Άννα Βίσση και η δεκατετραμελής «χρυσή» της μπάντα.

3 ώρες και 43 λεπτά γεμάτα με Άννα Βίσση και επιτυχίες όπως τα «Ερωτευμενάκι», «Όλα Τα Λεφτά», «Τα Μαθητικά Τα Χρόνια», «Παραλύω», «Το Απόλυτο Κενό», «Τρένο», «Όσο Έχω Φωνή», «Είσαι», «Αγάπη Υπερβολική», «Κραυγή», «Ξανά Μανά», «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Μαγκάβα Τουτ», «Τραύμα», «Λάμπω», «Χωρίς Το Μωρό Μου», «Αγαπούλα Μου», «Δε Θέλω Να Ξέρεις» και πολλά ακόμα τραγούδια.Η

Η Panik Gold παρουσιάζει τον τριπλό live δίσκο της δεκαετίας από την αξεπέραστη Άννα Βίσση, προσφέροντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Το άλμπουμ θα βγει στη συνέχεια και στα φυσικά καταστήματα, με ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων, με υλικό, σημειώματα, πληροφορίες και φωτογραφίες που έβγαλαν στο «Hotel Ερμού» οι θαμώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS