CELEBRITIESMUSICΗ Ariana Grande μοιράζεται ένα οπτικοποιημένο απόσπασμα του «Get Well Soon»

Η Ariana Grande μοιράζεται ένα οπτικοποιημένο απόσπασμα του «Get Well Soon»

Η Ariana Grande μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα οπτικοποιημένο απόσπασμα από το τραγούδι «Get Well Soon», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (17/08).

Το «Sweetener» είναι ο τέταρτος προσωπικός δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και το ντεμπούτο του είναι ήδη δυναμικό. Το άλμπουμ έχει ανέβει στο Νο1 στο iTunes 62 χωρών, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα η pop star.

Το «Get Well Soon» είναι το τραγούδι που κλείνει το «Sweetener» και έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ariana Grande.

Το τραγούδι αναφέρεται στον αγώνα που έδωσε η pop star να καταπολεμήσει το άγχος, ειδικά μετά την πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017.

Το «Get Well Soon» ολοκληρώνεται με 40 δευτερόλεπτα σιγής. Πρόκειται για ένα φόρο τιμής από την τραγουδίστρια στη μνήμη των 22 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία, ενώ με αυτό το τρόπο, η διάρκεια του τραγουδιού φτάνει στα 5:22, κάνοντας αναφορά στην ημερομηνία (κατά το αμερικανικό πρότυπο γραφής) της αποφράδας ημέρας.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Pharrell Williams. Ο 45χρονος καλλιτέχνης είναι ένας από τους βασικότερους συντελεστές του «Sweetener», καθώς έχει επιμεληθεί την παραγωγή στο ήμισυ του άλμπουμ.

View this post on Instagram

uoos llǝʍ ʇǝƃ

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS