CELEBRITIESMUSICΗ Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά οριστικά το Mamma Mia - Δείτε την ανάρτησή...

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά οριστικά το Mamma Mia – Δείτε την ανάρτησή της

Το μιούζικαλ «Mamma Mia!», που έσπασε ταμεία για δύο χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τον κύκλο του μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Δέσποινα Βανδή, ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, μπήκε για πρώτη φορά στον χώρο του μιούζικαλ.

Μετά από την υπέροχη εμπειρία που έζησε, η τραγουδίστρια αποχαιρετά οριστικά τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε γι’ αυτή την υπερπαραγωγή, με ένα μήνυμά της στο Ιnstagram.

«Ευχαριστώ τους παραγωγούς για την επιμονή τους και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από το πρώτο ραντεβού! Ντόρα και Σόνια είστε οι πυλώνες του “Ακροπόλ”! Ευχαριστώ όλες τις ταξιθέτριες! Ρούλα θα μου λείψουν οι εκφράσεις σου!», έγραψε.

«Και φυσικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και μοιράστηκα μαζί σας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης», συνέχισε.

«Τα χαμόγελα σας θα θυμάμαι. Κι έχω να σας πω ότι υπήρξανε βραδιές που σας άκουγα από πίσω που καθόμουν μέσα στο σπίτι της Ντόνα, να τραγουδάτε και αισθανόμουν πολύ ευτυχισμένη που ήμουν εκεί ανάμεσα σας που με γεμίζατε με το ταλέντο σας και την ενέργειά σας».

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τους παραγωγούς για την επιμονή τους και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από το πρώτο ραντεβού! Ντορα και Σονια είστε οι πυλώνες του Ακροπόλ! Ευχαριστώ όλες τις ταξιθετριες!Ρουλα θα μου λείψουν οι εκφράσεις σου!!! Και φυσικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και μοιράστηκα μαζί σας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης! Μαμαμιες μου! …Τα χαμόγελα σας θα θυμάμαι…Κι έχω να σας πω ότι υπήρξανε βραδιες που σας άκουγα από πίσω που καθόμουν μέσα στο σπιτι της Ντόνα,να τραγουδάτε και αισθανόμουν πολύ ευτυχισμένη που ήμουν εκεί ανάμεσα σας που με γεμιζατε με το ταλέντο σας και την ενέργεια σας! Τιμή μου που δούλεψα μαζί σας!Θα μου λείψετε πολύ… Υ.Γ Θεμις μου χθες βράδυ στην τελευταία μας παράσταση σταθηκες σε λάθος στίχο! Ενα να θυμάσαι! «Κερδίζει οποιος τολμά»

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την περιοδεία στην Κύπρο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS