ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICΗ Σοφία Πατσαλίδου ανοίγει τη συναυλία της LP στην Κύπρο

Η Σοφία Πατσαλίδου ανοίγει τη συναυλία της LP στην Κύπρο

Η ανερχόμενη καλλιτέχνης, ερμηνεύτρια και συνθέτης Σοφία Πατσαλίδου, θα ανοίξει την πολυαναμενόμενη Συναυλία της LP, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 2 Οκτωβρίου, στο Zante Venue Limassol.

Η καλλιτέχνης, με την εκφραστική, πλούσια σε αποχρώσεις, ποπ φωνή, θα παρουσιάσει ένα 30λεπτο opening set με δική της μουσική, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες streaming, με τον τίτλο “You, Me and Picasso”.

Η 21χρονη καλλιτέχνιδα έχει ήδη εμφανιστεί σε πολλές συνεργασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και εισέρχεται στη διεθνή μουσική σκηνή. Το 2019 η Σοφία συμπεριλήφθηκε στo “Top Hot 100 Live Unsigned Artists List” του αμερικανικού περιοδικού Music Connection, ενώ μόλις πρόσφατα, ένα από τα τραγούδια της ακούστηκε στην εμβληματική αμερικανική σειρά “Young & the Restless”.

Συνοδευόμενη από 5-μελή μπάντα, η Σοφία Πατσαλίδου αναμένεται να ανέβει στη σκηνή στις 2 Οκτωβρίου, έτοιμη να ενθουσιάσει το κοινό με την ενεργητική της εμφάνιση.

Ένα βασικό highlight στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Κύπρου, μην χάσετε αυτή την μοναδική αυτή συναυλία που διοργανώνει η MMI Concerts.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω της ιστοσελίδας www.SoldOutTicketbox.com.

Βρείτε τη Σοφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Tik Tok @sophiapatsalidesmusic

Instagram @sophiapatsalides

Sofia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS