CELEBRITIESMUSIC«Like Sugar»: Η Chaka Khan επανεμφανίζεται με νέο τραγούδι μετά από 11...

«Like Sugar»: Η Chaka Khan επανεμφανίζεται με νέο τραγούδι μετά από 11 χρόνια (βίντεο)

Η «βασίλισσα της funk» επιστρέφει στις επάλξεις. Η Chaka Khan επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το πρώτο τραγούδι της ύστερα από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Το «Like Sugar» είναι μία παραγωγή του Switch από τους Major Lazer.

Η 65χρονη θρύλος της μουσικής, την οποία συχνά αποκαλούν «βασίλισσα της funk», κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της μέσω της νεοσύστατης Diary Records, η οποία διανέμεται ψηφιακά από τη Universal Music.

Το «Like Sugar» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας, που έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy και έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων παγκοσμίως, μετά το άλμπουμ «Funk This» του 2007.

Το μουσικό βίντεο του «Like Sugar» έχει σκηνοθετήσει εμβληματική κινηματογραφίστρια Kim Gehrig. τη χορογραφία σχεδίασε το παριζιάνικο δίδυμο των «I Could Never Be A Dancer», με τη συνδρομή της superstar στιλίστριας Vanessa Coyle.

Οι επαναλαμβονόμενες χορευτικές φιγούρες και τα ζωντανά χρώματα αντανακλούν τη διάθεση του τραγουδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Chaka Khan σχεδιάζει να κυκλοφορήσει με τη νέα δισκογραφική εταιρία της και τον 13ο προσωπικό δίσκο της.

Η Yvette Marie Stevens, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1970 ως κεντρική τραγουδίστρια του funk συγκροτήματος Rufus.

Το 1984, η Chaka Khan προσδιορίστηκε εκ νέου καλλιτεχνικά χάρη στο «I Feel For You», ένα single που έγραψε ο Prince και τραγούδησε αρχικά ο ίδιος στο ομότιτλο άλμπουμ του τo 1979.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS