CELEBRITIESMUSICΟ Χρήστος Θηβαίος στον Active: «Στα 55 μου, θεωρώ ότι έχω πολλά...

Ο Χρήστος Θηβαίος στον Active: «Στα 55 μου, θεωρώ ότι έχω πολλά ακόμη να δώσω»

Λίγο πριν από τις προγραμματισμένες συναυλίες του στην Κύπρο με τίτλο «Μια βόλτα στα Εξάρχεια», ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην Άντρη Δανιήλ και τον Γιώργο Σαββινίδη στον Active 107.4 & 102.5.

Τα Εξάρχεια ήταν το μέρος όπου έζησε μετά την τρίτη λυκείου, όπως είπε, το μέρος όπου ήρθε σε επαφή με μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Πάνος Σιδηρόπουλος και η Αρλέτα. «Με έχει επηρεάσει σίγουρα η τραγουδοποιία τους και ο τρόπος σκέψης τους» δήλωσε.

Η στιγμή στην καριέρα του που αισθάνθηκε πιο ελεύθερος και άνετα από δημιουργική άποψη, είναι αυτή που διανύει, αποκάλυψε. «Εάν με ρωτήσεις τώρα ποιος είναι ο καλύτερος δίσκος μου,  θα σου απαντήσω ο επόμενος. Κάθε φορά αισθανόμουν κατασταλαγμένος και ώριμος, αλλά αυτή τη στιγμή, στα 55 μου, θεωρώ ότι έχω πολλά ακόμη να δώσω.»

Ακούστε όλα όσα δήλωσε στον Active 107.4 & 102.5:

Ο Χρήστος Θηβαίος εμφανίζεται στο DownTown Live στη Λευκωσία την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου. Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα, 21:00, 99810011.

Χορηγός επικοινωνίας: 
 

Ο Χρήστος Θηβαίος δίνει ραντεβού με το κοινό του και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Δερύνειας την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στις 9 μ.μ, αλλά και το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στο Ravens Music Hall στην Λεμεσό στις 22:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS