CELEBRITIESSHOWBIZΑφροδίτη Γεωργίου: Δείτε πόσα κεράκια έσβησε και πόσο όμορφα πέρασε στα γενέθλια...

Αφροδίτη Γεωργίου: Δείτε πόσα κεράκια έσβησε και πόσο όμορφα πέρασε στα γενέθλια της

Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με την κορούλα και τον σύζυγο της

Γενέθλια είχε χθες Πέμπτη (23/7) η Αφροδίτη Γεωργίου και όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε 31 ετών!

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο όμορφα πέρασε και όπως είδαμε από τα social media πέρασε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Μάλιστα ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε να ξαπλώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την τούρτα της και στην άλλη την βλέπουμε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή με την κορούλα της που μόλις πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο και δίπλα ο σύζυγός της Στέφανος Στυλιανού, ο οποίος όπως έγραψε η ίδια, φρόντισε τα γενέθλια της να είναι τόσο ξεχωριστά και αξέχαστα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Πανέτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο της μωράκι (φώτο)

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: 

«31 και πιο γεμάτη από ποτέ 🙏 Ευχαριστώ όσους αφιέρωσαν λίγο χρόνο να φωτίσουν την μέρα μου με τόσο ζεστές ευχές 🌺 Ανταποδίδω ❤️ Υγεία και αγάπη στις ζωές μας και όλα τα άλλα έρχονται! Ευχαριστώ και τον άντρα μου που φρόντισε τα γενέθλια μου να είναι τόσο ξεχωριστά και αξέχαστα 🤗 Ήταν όσα χρειαζόμουν! Ηρεμία, όμορφο σκηνικό, ένα χαλαρωτικό μασάζ και η αγκαλιά σας 👨‍👩‍👧 #birthdaygirl #31andblessed»

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Η φωτογραφία με την κορούλα της και τα λόγια της για τον κορωνοϊό

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS