ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑφροδίτη Γεωργίου: «Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα αμέσως και είμαστε μαζί σχεδόν...

Αφροδίτη Γεωργίου: «Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα αμέσως και είμαστε μαζί σχεδόν 14 χρόνια»

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ – (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ.

Η Αφροδίτη Γεωργίου παίρνει θέση. 

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου με την ψυχαγωγία.

Ρεπορτάζ ή παρουσίαση; Και τα δύο ανάλογα με τις ανάγκες. Αν και παρουσίαση χωρίς έρευνα, δεν λειτουργεί.

Πρωινή ή απογευματινή ζώνη; Εξαρτάται από το είδος της εκπομπής.

Θα αντάλλαζες δέκα χρόνια ζωής με παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα; Δεν θα αντάλλαζα την υγεία και περισσότερες στιγμές με αγαπημένα μου πρόσωπα για κανέναν λόγο.

Τι θα ήταν χειρότερο: Να σε χαρακτηρίσουν κακή παρουσιάστρια ή κακή δημοσιογράφο; Όταν κάνεις κάτι με αγάπη και κόπο θες να αγκαλιαστεί η προσπάθεια σου. Θα με στεναχωρούσε και το ένα και το άλλο, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να μάθω τι δεν κάνω καλά για να το βελτιώσω.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Είμαι ξεκάθαρα τηλεορασάκιας και το παραδέχομαι. Παρακολουθώ πολλά και διαφορετικά πράγματα, τα οποία προβάλλονται από την κυπριακή τηλεόραση, όπως εξίσου απολαμβάνω και το Netflix.

Facebook ή Instagram; Ανάλογα με το είδος του post.

Story ή post; Post. Δεν συνηθίζω ιδιαίτερα τα story.

Follower ή influencer; Δεν θα με έλεγα και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, παρόλο που τα παρακολουθώ, ανεβάζω κάποια post και προωθώ τη δουλειά μου. Αλλά influencer, δεν με λες.

Λεμεσός ή Λευκωσία; Στη Λεμεσό είναι η οικογένειά μου, η ζωή μου, τα «νερά μου». Στη Λευκωσία, όμως, είναι η δουλειά μου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τότε που τελείωσα τις σπουδές μου.

Σουβλάκια με πίκλα ή σουβλάκια με γιαούρτι; Σουβλάκια με πίκλα! Εδώ Λεμεσός, δεν είπαμε;

Κοντιζάς ή Κουτσόπουλος; Ο καθένας με τη χάρη του.

Μετακίνηση 5 ή μετακίνηση 8; Αχ, περιμένω και εγώ, όπως όλοι, τη μέρα που δεν θα χρειαζόμαστε άδεια μετακίνησης και που ο καθένας θα κάνει αυτό που θέλει, όποτε το αισθάνεται. Στενάχωρο, που πια δεν είναι δεδομένο…

Αντισηπτικό ή αντιηλιακό; Το αντισηπτικό έγινε προέκταση του χεριού μου.

Καλοκαίρι ή χειμώνας; Χειμώνας.

Αυγή ή σούρουπο; Αυγή αλλά όχι χαράματα.

Αυλή ή ταράτσα; Ό,τι έχουμε εύκαιρο.

Διαστημόπλοιο ή υποβρύχιο; Κανένα! Με φοβίζουν και τα δύο.

Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Αυτοκίνητο.

Ξένη ή ελληνική μουσική; Διασκεδάζω περισσότερο με τα ελληνικά τραγούδια. Ειδικά όταν οδηγώ από Λεμεσό προς Λευκωσία και το αντίστροφο, τα λαϊκά κυρίως έχουν την τιμητική τους στο αυτοκίνητο.

Θάρρος ή αλήθεια; Αλήθεια.

Κεραυνοβόλος έρωτας ή μακροχρόνια σχέση; Έχω την ευλογία να ζήσω και τα δύο. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα αμέσως και είμαστε μαζί σχεδόν 14 χρόνια!

Τι θα διάλεγες: να χάσεις για πάντα όλες σου τις μνήμες ή να μην δημιουργήσεις ποτέ καινούριες; Πέτυχες άτομο να ρωτήσεις! Δεν έχω καθόλου καλή μνήμη. Άρα τουλάχιστον ας μην χάσω και την ευκαιρία να φτιάχνω καινούργιες.

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Θα ταξίδευα στο παρελθόν και θα με έπειθα νωρίτερα να αγχώνομαι λιγότερο και να μην υπεραναλύω τα πάντα, αλλά να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Πλέον, το κάνω!

Info: Η Αφροδίτη Γεωργίου επιστρέφει τηλεοπτικά με την εκπομπή «Έχω κάτι να σου πω», που προσεχώς θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη συχνότητα του Omega.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS