ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑντρέας Γεωργίου: Οι φωτογραφίες απ' το ταξίδι του στο Λονδίνο

Αντρέας Γεωργίου: Οι φωτογραφίες απ’ το ταξίδι του στο Λονδίνο

O «Αχιλλέας» της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», ή κατά κόσμον Ανδρέας Γεωργίου, λατρεύει τα ταξίδια! Αυτές τις ημέρες ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» και των «Δίδυμων Φεγγαριών» βρίσκεται στο Λονδίνο, για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

mprousko

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ομάδα του Μπρούσκο ταξίδεψαν στην αγγλική πρωτεύουσα με σκοπό να γυρίσουν ορισμένες σκηνές για τα επόμενα καταιγιστικά επεισόδια της σειρά. Μαζί του, εκτός απ’ το τηλεοπτικό του ταίρι Ελένη Βαΐτσου, βρίσκεται ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Κούλλης Νικολάου και η Τζούλι Τσόλκα. Μάλιστα, ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες απ’ την παραμονή τους εκεί.

mprousko6

mprousko4

mprousko3

mprousko2Μάλιστα, φήμες θέλουν τον Αντρέα Γεωργίου να συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον ελληνικής καταγωγής Greg Yaitanes. Πρόκειται για γνωστό παραγωγό και σκηνοθέτη, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε κορυφαίες σειρές με επιτυχία ανά τον κόσμο όπως «Damages», «Lost», «Prison Break», «Heroes», «Grey’s Anatomy» και «Banshee».Οι δυο τους συζήτησαν για μια μελλοντική συνεργασία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για την ώρα.

mprousko5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS