ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑπειλές κατά του Σίγμα

Απειλές κατά του Σίγμα

Συνεχίζεται το σίριαλ με την απρόσμενη διακοπή της κωμικής σειράς του Σίγμα, «Άλλα Λόγια Θκειε Παπά», με την εταιρεία παραγωγής να απειλεί το Σίγμα ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν τις πληρωμές των ηθοποιών και των μελών του συνεργείου.

Σχεδόν ένα μήνα από τη διακοπή της σειράς και τα δεκάδες δημοσιεύματα σχετικά για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων όλων των ατόμων της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου και των ηθοποιών, ο παραγωγός, Νικόλας Κουμίδης, τοποθετείται με επιστολή του στα social media. Με θέμα «Πληρωμές τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα έναντι εταιρείας παραγωγής για τη σειρά “Αλλά Λόγια Θκειε Παπά”», ο παραγωγός ρίχνει το μπαλάκι πίσω στο Σίγμα αναφέροντας ότι το κανάλι ουδέποτε τίμησε τον όρο του συμβολαίου περί πληρωμής με την εταιρεία παραγωγής, γι’ αυτό και προέκυψε το όλο θέμα αφήνοντας εκτεθειμένη την εταιρεία απέναντι στους 50 και πλέον συνεργάτες της. «Τέλος Οκτωβρίου δόθηκαν υποσχέσεις από τη διεύθυνση του σταθμού για εξόφληση των οφειλόμενων βάσει συμβολαίου με δόσεις, συμφωνήθηκαν ποσά και ημερομηνίες σε κοινή συνάντηση καναλιού, εταιρείας παραγωγής και όλων των συνεργατών αλλά ποτέ δεν τηρήθηκαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί ακόμα μεγαλύτερο χάος» αναφέρει.

 

 

Σήμερα και βάσει του συμβολαίου, υπογραμμίζει στη συνέχεια, το κανάλι έπρεπε να είχε ξοφλήσει την εταιρεία, αντί αυτού χρωστά τα 2/3 του συνολικού κόστους. «Σημειώνω ότι το 1/3 έχει δοθεί σταδιακά και με πολλά προβλήματα και αρκετοί συνεργάτες πήραν μικροποσά για τα δεδουλευμένα τους». Να θυμίσουμε ότι το κανάλι, με σχετικό υπόμνημά του που απέστειλε στον Τύπο, στις 20 Νοεμβρίου, αναφέρει ότι «Με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις και μετά από διακανονισμό με την εταιρεία παραγωγής, το Σίγμα προχωρεί στην πληρωμή των τιμολογίων που του έχουν αποσταλεί με μικρή καθυστέρηση, που είναι η συνήθης πρακτική στην τηλεοπτική αγορά. Σε κάθε περίπτωση το Σίγμα θα εξοφλήσει την εταιρεία παραγωγής για το σύνολο των επεισοδίων που έχουν παραδοθεί». Από την πλευρά του ο παραγωγός τονίζει ότι οι επιταγές που δόθηκαν από το κανάλι είναι μεταχρονολογημένες, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει τον Ιανουάριο του 2020. «Συνεπώς και εξ υπαιτιότητας του καναλιού Σίγμα ουδείς από τους συνεργάτες θα κάνει Χριστούγεννα» τονίζει. Σε περίπτωση που ο σταθμός συνεχίζει να εμπαίζει την εταιρεία, ο παραγωγός, απειλεί τη διεύθυνση του σταθμού ότι θα παραθέσει δημόσια όλα τα στοιχεία για αποκατάσταση της αλήθειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS