ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑπό την Τζοβάνα Φραγκούλη στον Ντάνο

Από την Τζοβάνα Φραγκούλη στον Ντάνο

Από παίκτης ριάλιτι, ηθοποιός και τώρα παρουσιαστής στον Alpha, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μία εκπομπή βγαλμένη από το χρονοντούλαπο της ΕΡΤ.

Ο Ντάνος γνωρίζει πολύ καλά από ριάλιτι, καθώς ήταν ο νικητής του πρώτου «Survivor»-μετά την επαναφορά τού γνωστού ριάλιτι στις οθόνες, σχεδόν μία δεκαπενταετία που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα του Mega. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, το όνομά του ακουγόταν έντονα για τον ρόλο του παρουσιαστή του ριάλιτι σχέσεων, «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», που αναμένεται να επιστρέψει στον Alpha από τη νέα σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο σταθμός τον προορίζει για κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύουν τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για το ανατρεπτικό project «Πες το και θα Γίνει» για το οποίο το κανάλι σκέφτεται σοβαρά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που δύο χρόνια μετά το «Survivor» έχει αποκτήσει την απαραίτητη τηλεοπτική εμπειρία. Σε ρόλο τηλεπαρουσιαστή μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί ακόμα, αλλά ο σταθμός μοιάζει να τον εμπιστεύεται απόλυτα για να «εκτοξεύσει» τα νούμερα τηλεθέασης, με το μόνο που μένει να λυθεί είναι το οικονομικό ζήτημα που συζητούν οι δύο πλευρές. Αν όλα πάνε καλά, ο Ντάνος την ερχόμενη σεζόν, μετά τη συμμετοχή του, ως ηθοποιός στο «Τατουάζ», θα επιστρέψει με νέο ρόλο στον οποίο η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ποτέ να τον δούμε. Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Πες το και θα Γίνει» στηρίζεται σε ένα παλαιότερο κόνσεπτ που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1985 στην ΕΡΤ, με παρουσιάστρια την Τζοβάνα Φραγκούλη.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβληθούν μόνο επτά ημίωρες εκπομπές. Είχαν, όμως, τέτοια επιτυχία, που συνολικά προβλήθηκαν 76. Η εκπομπή επαναλήφθηκε το 1996 από το Mega, με την ίδια παρουσιάστρια, χωρίς όμως την επιτυχία που γνώρισε στα μέσα της δεκαετίας του ΄80. Σκοπός του προγράμματος ήταν αυτό που έλεγε κι ο τίτλος της. Παιδιά έστελναν γράμματα με τις επιθυμίες τους, οι οποίες γίνονταν πραγματικότητα. Από την εκπομπή «πέρασαν» πολλές σπουδαίες προσωπικότητες όπως Μαραντόνα, ο Πάπας, η Θάτσερ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Ραφαέλα Καρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Χαβιέ Πέρεζ ντε Κουεγιάρ, ο Δημήτρης Σγούρος, η τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου και πολλοί άλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS