ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑποχωρεί η Tζώρτζια Παναγή από το My Style Rocks;

Αποχωρεί η Tζώρτζια Παναγή από το My Style Rocks;

Αποκριάτικο θέμα θα έχει το Gala του My Style Rocks την ερχόμενη Παρασκευή και μαζί με αυτό και μία αποχώρηση… έκπληξη. Διάφορα είναι τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι από το σόου μόδας, η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα είναι η δική μας, Τζώρτζια Παναγή.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη, «Στο Gala που θα δούμε την Παρασκευή με αποκριάτικο θέμα, αποχωρεί η Τζώρτζια Παναγή. Να πούμε επίσης πως τους κρέμασε η νέα παίκτρια. Δεν μπήκε και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους; Σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το επόμενο Gala με θέμα “Αρχαία Ελλάδα”» είπε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα και με άλλα ρεπορτάζ, την αποχώρησή της από το My Style Rocks, μαρτύρησε το Instagram account της κύπριας παρουσιάστριας κι αυτό επειδή όλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έκανε βόλτες στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή τη πέρασε σε παραλιακή περιοχή της πρωτεύουσας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν στα γυρίσματα.

Πάντως το τελευταίο gala της Παρασκευής ήταν έκπληξη, αφού είχαμε διπλή αποχώρηση. Εκτός από τη Νέλλυ που αποχώρησε, έφυγε οικειοθελώς και η Κρίστεν Λεωτσάκου.

Δείτε βίντεο που ανέβασε η Τζώρτζια: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS