ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑποκλειστικό: Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε στον γάμο της δημιουργία γνωστών Κυπρίων

Αποκλειστικό: Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε στον γάμο της δημιουργία γνωστών Κυπρίων

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκε το Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου. Ωστόσο, στις λίγες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, δεν την είδαμε με νυφικό, καθώς ο γάμος της ήταν πολιτικός.

Η ηθοποιός, που περιμένει το πρώτο της παιδί, επέλεξε μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, να κάνουν έναν κλειστό πολιτικό γάμο με καλεσμένους τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου (εικόνες, βίντεο)

Για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, η Αθηνά επέλεξε να φορέσει ένα off-the-shoulder φόρεμα από μαύρο βελούδο με ροζ τούλι και πούλιες, το οποίο συνδύασε με μπότες πάνω από το γόνατο.

Λεπτομέρεια που ξεχώριζε ήταν η τρίχρωμη γούνα που συμπλήρωσε αρμονικά το λαμπερό outfit της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy, η εντυπωσιακή γούνα, που αναμφίβολα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, είναι δημιουργία των Ανδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Από πού ξεκίνησαν οι νεαρές επιχειρηµατίες και fashionistas;

Η συγκεκριμένη γούνα, με την ονομασία Mongolian Triple Pink, ανήκει στη συλλογή «The Jungle Edition» για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 της γνωστής εταιρίας«The Ponytails Series».

Οι δύο πρώτες ξαδέλφες, με τις μοναδικές συλλογές τους, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον χώρο της μόδας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη φορώντας τη Mongolian Triple Pink ποζάρει στον φωτογραφικό φακό:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS