ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑργύρης Παπαργυρόπουλος: Από τα «Αστέρια» στην οικονομική κατάρρευση

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Από τα «Αστέρια» στην οικονομική κατάρρευση

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλά για τη μυθιστορηματική ζωή του.

Ο ισχυρός άνδρας της Αθηναϊκής νύχτας, που επί 35 χρόνια βρισκόταν πίσω από την επιτυχία του νυχτερινού κέντρου «Αστέρια Γλυφάδας», μίλησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

 

«Όλα έχουν φύγει. Δεν ντρέπομαι να σ’ το πω. Δεν ζητάω οίκτο, αλλά ζητάω δικαίωση. Αισθάνομαι πως αδικήθηκα από το κράτος. Όταν πήγα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, έβαλα 1,5 εκατ. ευρώ για να το φτιάξω από την αρχή και στο τέλος έχασα 5 εκατ. ευρώ» παραδέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Δεν έχω ούτε σύνταξη. Η εταιρεία μου είναι ακόμα ανοιχτή. Μάζεψα γύρω στους 300 μήνες φυλακή από εφορία, ΙΚΑ και ΦΠΑ. Δεν άφησα, όμως, κανέναν απλήρωτο από το προσωπικό και τους συνεργάτες μου. Δεν θα σου πω ψέματα: Η ζωή μου δεν είναι εύκολη. Προσπαθώ, όμως, να έχω την αξιοπρέπειά μου και βιοπορίζομαι με τα λεφτά που βγάζω. Δεν παίρνω από πουθενά αλλού. Επίσης, χαίρομαι που κανείς δεν θα βρει να πει κάτι κακό για μένα. Από συνεργάτες μέχρι τον τελευταίο μου υπάλληλο. Η προίκα που θα αφήσω στα παιδιά μου θα είναι το όνομά μου. Τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και αντιλαμβάνομαι πως δεν είχα επιτυχία σε όλα. Έφτασα στο σημείο να έχω σπίτια στο Λονδίνο και καταθέσεις. Αλλά, όπως σου είπα και πριν, έφυγαν όλα» κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS