CELEBRITIESSHOWBIZΑυτό το βίντεο δείχνει πώς φτιάχτηκε το νυφικό της Μαρίας Μενούνος και...

Αυτό το βίντεο δείχνει πώς φτιάχτηκε το νυφικό της Μαρίας Μενούνος και είναι μαγικό

Στα άσπρα ντύθηκε το Σάββατο η Μαρία Μενούνος και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro.

Τόσο το μυστήριο όσο και το γαμήλιο πάρτι πραγματοποιήθηκαν στο Άκοβο Αρκαδίας, στη γενέτειρα της νύφης. Για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό που έφερε την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Αυτό είναι το υπέροχο κίτρινο φόρεμα που φόρεσε στο γαμήλιο πάρτι (εικόνες)

Το νυφικό της Μαρίας ήταν λευκό off-the-shoulder στο πάνω μέρος και η φούστα ήταν αρκετά φουσκωτή με εντυπωσιακά σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι πάνω στο μετάξι. Η Celia Kritharioti δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τα fittings που έκανε η Μαρία στο Los Angeles και στην Αθήνα και πόσταρε επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει πώς ζωγραφίστηκε το νυφικό της Μαρίας στο χέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Η Daily Mail δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο της

Η γνωστή σχεδιάστρια σχολίασε το βίντεο γράφοντας στον λογαριασμό της: «Ο Marco Polo εισήγαγε το πρώτο μετάξι από την Κίνα στη Βενετία τον 13ο αιώνα. Στην Ιταλία υπήρχαν χιλιάδες καλλιτέχνες μεταξιού και 6.000 αργαλειοί μεταξιού. Σήμερα έχουν μείνει μόνο λίγοι. Εμείς, στο Celia Kritharioti Couture House, απολαμβάνουμε να ταξιδεύουμε στον κόσμο όπου ανακαλύπτουμε και στηρίζουμε τους πιο σπάνιους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. Αυτό το πέπλο ήταν ειδικά σχεδιασμένο στο χέρι με αφοσίωση και λεπτομέρεια για το πέπλο της Maria Menounos στο ιστορικό ατελιέ της Αθήνας που δημιουργήθηκε το 1906. #celiakritharioti #couture #handmade #handpainted #mariamenounos #veil».

Δες το βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS