CELEBRITIESSHOWBIZΑυτοί είναι οι σπουδαστές του «Star Academy» - Ανάμεσά τους πέντε Κύπριοι

Αυτοί είναι οι σπουδαστές του «Star Academy» – Ανάμεσά τους πέντε Κύπριοι

Το Star Academy of Greece άνοιξε χθες τις πύλες του και υποδέχθηκε 15  νέους γεμάτους όνειρα και δίψα για την επιτυχία. Όλοι οι σπουδαστές της Ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και θα κληθούν να εργασθούν με πάθος για να υλοποιήσουν το στόχο τους να διακριθούν στη μουσική βιομηχανία της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια του 1ου live του Star Academy οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ανάμεσα σε τρεις σπουδαστές που διεκδικούν την 16η θέση. Ο νικητής της ψηφοφορίας θα γίνει γνωστός μέσα από το πρώτο καθημερινό επεισόδιο του show το βράδυ του Σαββάτου.

Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο Star Academy of Greece, θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις. Συγκεκριμένα, θα έχουν μια δημιουργική επαφή με το χώρο της μουσικής, θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, καθώς και πολλά σεμινάρια σε τομείς που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σημαντικά σαν καλλιτέχνες αλλά και σαν προσωπικότητες και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που επέλεξαν.

Συμπαραστάτες τους σε αυτήν την προσπάθεια, μια επιλεγμένη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, που θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της στην ομάδα των νέων αυτών παιδιών.Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Αντώνης Βοεράκος, Βασίλης Κωστόπουλος, Βασιλική Δημητροπούλου, Νίκος Μαριάνος, Πολίνα Πρελορέντζουν και Χρύσα Ρώπα.

Η πιο έντονη και σημαντική στιγμή στην πορεία προς το όνειρο της επιτυχίας, όπως παρακολουθήσαμε και στην πρεμιέρα της εκπομπής, θα είναι το εβδομαδιαίο live show, όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. Η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, ο Πέτρος Κωστόπουλος κι ένας κριτής γκεστ κάθε φορά, θα αξιολογούν κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του Star Academy of Greece προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.

Η τελική επιλογή των πιο ταλαντούχων σπουδαστών, θα διαμορφωθεί από το τηλεοπτικό κοινό που θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τόσο το ταλέντο, όσο και την προσωπικότητά τους. Παράλληλα, οι τηλεθεατές του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μέσω του Megaone καθημερινά στις 9μ.μ, τις πιο σημαντικές στιγμές της προσπάθειας των σπουδαστών να ενσαρκώνουν τα όνειρά τους και να γίνουν τα λαμπερά αστέρια του Star Academy.

Τις προσπάθειες των σπουδαστών θα… στεγάσει πολυτελής έπαυλη στην οποία θα διαμένουν καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ριάλιτι.

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

1. Σταύρος Γιάννου
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία: 21 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδιστής σε μουσικές σκηνές

2. Ζαφείρης Παρασκευόπουλος
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία: 30 ετών
Επάγγελμα: Μουσικός, Τραγουδιστής

3. Στέλιος Καλλίτσης
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία: 29 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδιστής, εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις

4. Δημήτρης Ντέντε
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία: 24 ετών
Επάγγελμα: Μουσικός, Απόφοιτος Νοσηλευτικής

5. Ηρόδοτος Αχχιλέως
Καταγωγή: Κύπρος, Λεμεσός
Ηλικία: 25 ετών
Επάγγελμα: Μουσικός, φοιτητής μουσικών σπουδών

6. Στυλιανός Ξάνθος
Καταγωγή: Κυλλήνη
Ηλικία: 26 ετών
Επάγγελμα:Πωλητής

7. Μάκης Τσότσης
Καταγωγή: Ελλάδα
Ηλικία: 30 ετών
Επάγγελμα: Tραγουδιστής

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Σκεύη Ιωάννου
Καταγωγή: Κύπρος
Ηλικία: 27 ετών
Επάγγελμα: Βοηθός μάγειρα

2. Φαίη Μπαζιώτη
Καταγωγή:Αθήνα
Ηλικία: 26 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδίστρια

3. Dalida Gutierrez
Καταγωγή: Αθήνα/Βραζιλία
Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδίστρια

4. Κατερίνα Ζήνωνος
Καταγωγή: Κύπρος
Ηλικία: 25 ετών
Επάγγελμα: Ηθοποιός, απόφοιτος Δραματικής σχολής

5. Έλενα Κορωναίου
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία:26 ετών
Επάγγελμα: Επιχείρηση ρούχων

6. Παμπίνα Κοντέα
Καταγωγή: Κύπρος
Ηλικία: 29 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδίστρια

7. Ιωάννα Μπαλτά
Καταγωγή: Αθήνα
Ηλικία: 31 ετών
Επάγγελμα: Μουσικός, Οικονομολόγος

8. Ειρήνη Ασιαλέμ
Καταγωγή:Κύπρος
Ηλικία: 19 ετών
Επάγγελμα: Ιδιωτική υπάλληλος

https://like.philenews.com/star-academy-afti-ine-i-polytelis-epavli-opou-tha-menoun-i-16-pektes/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS