CELEBRITIESSHOWBIZΑυτός είναι ο γοητευτικός ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και είναι ακόμα single!...

Αυτός είναι ο γοητευτικός ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και είναι ακόμα single! (εικόνες)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον γάμο τους.

Ενώ οι περισσότερες fans του πρίγκιπα Harry χαίρονται για εκείνον, συγχρόνως είναι απογοητευμένες με το ότι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στη βασιλική οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι!

Αν μπορείτε να ταυτιστείτε μαζί τους και ονειρεύεστε ακόμα να παντρευτείτε έναν royal, υπάρχουν καλά νέα: Υπάρχει πάντα o Louis Spencer. Ποιος είναι ο Louis Spencer; Ο ξάδερφος του πρίγκιπα Harry, φυσικά, ο οποίος είναι single και πολύ γοητευτικός. Και πλέον ο πιο περιζήτητος εργένης της βασιλικής οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εικόνα με τις Kate Middleton, Meghan Markle και Πριγκίπισσα Diana όλες μαζί ντυμένες νύφες!

Ο Spencer δεν λαμβάνει όση προσοχή όσο τα διάσημα ξαδέρφια του, αλλά μόνο μερικές πληροφορίες γι’ αυτόν. Αρχικά, ολόκληρο το όνομά του είναι Louis Frederick John Spencer, Viscount Althorp.

Είναι ο γιος του Charles Spencer, ο οποίος είναι ο 9ος Κόμης Spencer και ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana. Άρα πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William.

O Spencer παρευρέθηκε στον royal γάμο στις 19 Μαίου με τις αδερφές του, Lady Eliza Spencer και Lady Kitty Spencer, όπως και τη μητέρα του, Victoria Aitken.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS