ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZBradley Cooper - Irina Shayk: Ποιος πήρε τη μεγάλη απόφαση του χωρισμού;

Bradley Cooper – Irina Shayk: Ποιος πήρε τη μεγάλη απόφαση του χωρισμού;

Σε περίπτωση που η επαφή σου με τα social media και το διαδίκτυο είναι περιορισμένη και δεν το έχεις μάθει ακόμη, να σου πούμε ξανά πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Όλοι αναφέρουν τη Lady Gaga ως την αιτία χωρισμού (θυμάσαι τι είχε γίνει στα Oscars πριν μερικούς μήνες) χωρίς ωστόσο να υπάρχουν απτές αποδείξεις για τη σχέση τους.

Και αφού δεν έχουμε αποδείξεις, καταλαβαίνεις πως η αιτία αυτή είναι λάθος από την αρχή ως το τέλος. Υπάρχει μία νέα εξέλιξη στον χωρισμό του πιο ωραίου και hot ζευγαριού του Hollywood, την οποία όμως δεν την είχες σκεφτεί με τίποτα. Και μάλλον δεν την περίμενες κιόλας. Λογικά στο μυαλό σου πιστεύεις πως ο Bradley είναι αυτός που χώρισε την Irina Shayk, όμως πιο έξω δεν θα μπορούσες με τίποτα να πέσεις.

Δες λοιπόν τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες που σοκάρουν.

Μια πηγή μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως η Irina ήταν αυτή που ένιωσε πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. «Πρόσφατα η Irina αποφάσισε πως έχει έρθει το τέλος. Δεν ένιωθε πως η σχέση τους ήταν στο επίπεδο της δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτες μάχες έκαναν τη ζωή τους αφόρητη», ανέφερε η πηγή.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, και μόλις συνειδητοποίησαν πως ήταν το μωρό που τους κρατούσε μαζί, ήρθε η ώρα να το τελειώσουν. Μερικοί από τους φίλους τους αισθάνθηκαν ότι ποτέ δεν είχαν πραγματικά την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο έξω από την ύπαρξη μιας οικογένειας, και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Το ζευγάρι παραλίγο να χωρίσει κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του A Star Is Born, όμως τους συμβούλεψαν να μην το κάνουν αυτό, καθώς ο χωρισμός τους θα επισκίαζε την κυκλοφορία της ταινίας. Μόλις τελείωσε η περιοδεία της ταινίας η Irina πίστεψε πως θα είχαν πια την ευκαιρία να διορθώσουν τη σχέση τους, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

«Η Irina είχε πραγματικά μεγάλες ελπίδες για το μέλλον τους μαζί και αισθάνθηκε ότι μόλις γεννηθεί το μωρό θα βρουν το χρόνο να παντρευτούν αλλά το σχέδιο αυτό δεν καρποφόρησε ποτέ», ανέφερε η πηγή. «Ήθελε περισσότερα από τον Bradley με κάθε τρόπο, αλλά ήταν δυστυχισμένη και αισθάνθηκε ότι εκείνος περνούσε περισσότερο χρόνο δουλεύοντας». Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά μετά από αυτά είμαστε ξεκάθαρα #teamIrina.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS