ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZCelebrity spotting στα νησιά της Ελλάδας - Ποιους απαθανάτισε ο φακός;

Celebrity spotting στα νησιά της Ελλάδας – Ποιους απαθανάτισε ο φακός;

Κένταλ Τζένερ – Μπέλα Χαντίντ – Ιζαμπέλ Γκουλάρτ
Μετά την εμφάνισή τους στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, οι επιστήθιες φίλες Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ επέλεξαν τη Μύκονο για να κάνουν ξέφρενες διακοπές. Τα νεαρά μοντέλα, παρόλο που δε φορούσαν μαγιό, βούτηξαν στη θάλασσα στην παραλία της Ψαρούς και κρατώντας μπουκάλια σαμπάνιας διασκέδασαν με την παρέα τους. Αλλά και η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, μετά τις διακοπές της στην Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα επισκέφθηκε τον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων συνοδευόμενη από το σύντροφό της, Κέβιν Τραπ.

 

Photos: Nikolas Semitekolo, Mega/www/visualhellas.gr

 

Δούκισσα Νομικού-Θεοδωρίδη – Νορέττα Παπαδημητρίου – Εύα Λάσκαρη
Το να εντοπίσει κάποιος τη Δούκισσα Νομικού-Θεοδωρίδη σε παραλία της Μυκόνου είναι μάλλον σύνηθες, καθώς η καλλίγραμμη νιόπαντρη παρουσιάστρια απ’ όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη την έχει κάνει δεύτερο σπίτι της. Λογικό, καθώς ο σύζυγός της, πλέον, διαθέτει εξοχική κατοικία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, στο οποίο και τέλεσαν το γάμο τους πριν από ένα μήνα περίπου. Ο φακός του Hello! εντόπισε την παρουσιάστρια στο «Branco», στον Πλατύ Γυαλό, να απολαμβάνει τη θάλασσα, φορώντας ένα κομψό μπικίνι.

Στον ίδιο χώρο εθεάθη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία κάνει παραδοσιακά διακοπές στη Μύκονο μαζί με τους άντρες της ζωής της, τους γιους της, Φίλιππο και Διονύση. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Κάνε Παζάρι», στον ΣΚΑΪ, φημολογείται ότι συζητάει με το κανάλι και για μια εκπομπή στην πρωινή ζώνη.

Πίσω στην πρωτεύουσα, στη μαρίνα του Αλίμου συγκεκριμένα, όπου ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Εύα Λάσκαρη, η οποία είναι ξετρελαμένη με τον σχεδόν τριών ετών γιο της, Πάνο, από το γάμο της με τον Ντίνο Τσιώρη. Μητέρα και γιος δε σταματούσαν να παίζουν στην παραλία και να απολαμβάνουν το κολύμπι, μια ημέρα που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει κόκκινο και η θάλασσα πρόσφερε την απαραίτητη διέξοδο δροσιάς.


Photos: Nikolas Semiteikolo, Ηλίας Κουτουλογένης

Κωνταντίνος Αργυρός -Μελίνα Ασλανίδου
Είναι πολύ καλοί φίλοι, έχουν μοιραστεί το μικρόφωνο καθώς τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο, ενώ η τυχαία συνάντησή τους στη Σκιάθο τους έκανε να χαρούν και με την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος αγαπάει πολύ τη Σκιάθο και δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που την επισκέπτεται, και τη Μελίνα Ασλανίδου, λαμπερή στο πλάι του συντρόφου της, Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί. Τους δύο τραγουδιστές εδώ και έναν περίπου μήνα ενώνει και κάτι ακόμη: στις 22 Ιουνίου βάφτισαν μαζί το εγγονάκι του επιχειρηματία Ηρακλή Νύκταρη, στο Ηράκλειο Κρήτης.


Photos: Τζόνι Αποστολίδης

Ζέτα Δούκα
Η Ζέτα Δούκα ταξίδεψε στην Αντίπαρο για ολιγοήμερες διακοπές, με τη 14 μηνών κόρη της, Θάλεια. Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως με το σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, θα ήθελαν δεύτερο παιδί, όμως η οικονομική κρίση τους κάνει να διστάζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS