CELEBRITIESSHOWBIZΧαριτίνη Ηλιάδου: Δείτε τι κάνει λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της (εικόνες)

Χαριτίνη Ηλιάδου: Δείτε τι κάνει λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της (εικόνες)

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και η Χαριτίνη Ηλιάδου μαζί με την ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πρώτο teaser του «Όλα για σένα» με τη Χαριτίνη Ηλιάδου (βίντεο)

Όμως, μέχρι να φτάσει εκείνη ηστιγμή η παρουσιάστρια του TVOne φορτίζει τις μπαταρίες της και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο η Χαριτίνη το πέρασε στον καναπέ της διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο και τρώγοντας πίτσα.

Μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυκούς φίλους της στο Instagram όπου ποζάρει ξαπλωμένη στον καναπέ φορώντας μια πετσέτα στα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Αυτό είναι το πάνελ της Χαριτίνης Ηλιάδου

«Η ευτυχία του να είσαι στο σπίτι και να χαλαρώνεις. Αξία ανεκτίμητη! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου σε όλους! Εγώ εδώ, θα συνεχίσω το βιβλίο μου και θα σας γράψω εντυπώσεις. Σήμερα αρνούμαι μέχρι και να μαγειρέψω. Χθεσινή πίτσα και Caprice από την κατάψυξη έχει το μενού. Ευτυχία και ανεμελιά! Γράψτε μου μια ταινία για να δω στη συνέχεια του εξάλλου προγράμματος μου. Κατά προτίμηση μία ταινία που να ταιριάζει με πίτσα και Caprice», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Η ευτυχία του να είσαι στο σπίτι και να χαλαρώνεις. Αξία ανεκτίμητη! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου σε όλους! Εγώ εδώ, θα συνεχίσω το βιβλίο μου και θα σας γράψω εντυπώσεις. Σήμερα αρνούμαι μέχρι και να μαγειρέψω. Χθεσινή πίτσα και Caprice από την κατάψυξη έχει το μενού. Ευτυχία και ανεμελιά! Γράψτε μου μια ταινία 👇🏻 για να δω στη συνέχεια του εξάλλου προγράμματος μου. Κατά προτίμηση μία ταινία που να ταιριάζει με πίτσα και Caprice 📺 #lavieestbelle #saturday #relax #smile #happyme

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS