CELEBRITIESSHOWBIZΧαριτίνη Ηλιάδου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τη ζωή μου στο να...

Χαριτίνη Ηλιάδου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τη ζωή μου στο να κάνω ένα πράγμα»

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός, ενώ στον παρελθόν την έχουμε δει και σε ρόλο παρουσιάστριας με δική της τηλεοπτική εκπομπή. Για το ποια είναι τα επόμενα της επαγγελματικά σχέδια μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η όμορφη ηθοποιός της σειράς “8 λέξεις” μίλησε σήμερα Πέμπτη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και όταν ερωτήθηκε για το ποιες ιδέες θα ήθελε να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα και όσον αφορά τα επαγγελματικά της απάντησε ότι:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τη ζωή μου στο να κάνω ένα πράγμα, μου αρέσει να είμαι δημιουργική να ψάχνομαι, να δω τι μου ταιριάζει, να πειραματίζομαι τώρα που είμαι και σε αυτή την ηλικία και μπορώ να το κάνω.»

Διαβάστε επίσης: Η Χαριτίνη Ηλιάδου παίρνει θέση και την γνωρίζουμε καλύτερα

Όπως είπε θα ήθελα να ασχοληθεί με το επιχειρηματικό κομμάτι. «Μου αρέσει πολύ να σχεδιάζω, τα ρούχα, πολλά πράγματα, έχω ιδέες νομίζω έχω αναπτύξει μια αισθητική στην ηλικία μου οπότε αυτό δουλεύεω τώρα. Την ιδέα την έχω ολοκληρώσει στην περίοδο της καραντίνας.»

Όπως αποκάλυψε θέλει να δημιουργήσει το δικό της online shop με ρούχα άρα από αυτά καλαλαβαίνουμε ότι εκτός από την υποκριτική θα ήθελε να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας αφού όπως είπε θα προσπαθήσει να φέρει ρούχα από το εξωτερικό.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS