CELEBRITIESSHOWBIZΧαριτίνη Ηλιάδου: Η όμορφη Θεσσαλονικιά και η σχέση της με τον Γιώργο...

Χαριτίνη Ηλιάδου: Η όμορφη Θεσσαλονικιά και η σχέση της με τον Γιώργο Θεοδότου

Instagram Influencer με πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες followers, ραδιοφωνική παραγωγός στο MIX FM, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου, μοντέλο για χόμπι και το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Θεοδότου, marketing manager των υπεραγωγών Άλφα Μέγα.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου, στα είκοσι τρία της κατάφερε να απασχολεί σε καθημερινή βάση όλους όσοι ασχολούνται με το Instagram, αφού δεν περνά μέρα που να μην ποστάρει καταπληκτικές selfie, αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφήσεις που κάνει για οίκους μόδας, ημερολόγια και περιοδικά. Τα πιο πολλά likes όμως, τα έχει από αναρτήσεις που κάνει από τα ταξίδια της με τον σύντροφό της.

Πρόσφατα από τα stories που ανέβασαν και οι δυο, είδαμε πως τον ακολούθησε στο Λονδίνο, όταν αυτός χρειάστηκε να μεταβεί εκεί για μια εγχείρηση στο πόδι, ενώ την ημέρα των ερωτευμένων ανέβασε τη φωτογραφία με την ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα που της έστειλε.

View this post on Instagram

London💂🏻 #londoneye #london🇬🇧

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou) on

H Χαριτίνη Ηλιάδου φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Omikron που κυκλοφορεί το ερχόμενο Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, σ’ ένα editorial που µυρίζει άνοιξη και μίλησε πρώτη φορά για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και τα ενδιαφέροντά της.

 

Το περιοδικό Omikron κυκλοφορεί αυτό τo Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο σε προνομιακή τιμή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS