CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Οι πρώτες εικόνες απ' το μαιευτήριο

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Οι πρώτες εικόνες απ’ το μαιευτήριο

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ έγιναν γονείς λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου.

H παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο Μητέρα και Παιδί στη Λευκωσία. Η μπέμπα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζυγίζει 3,340 και οι γονείς έχουν ξετρελαθεί μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To πρώτο μήνυμα της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το μαιευτήριο

Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στην κλινική από το πρωί της ίδιας μέρας ενώ ο γιατρός της ξεκαθάρισε πως αν δεν γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό τότε θα έπρεπε να προχωρήσουν με καισαρική, όπως και έγινε ύστερα από αρκετές ώρες αναμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Χριστιάνα Αριστοτέλους στο μαιευτήριο

H Χριστιάνα ήταν καθόλα έτοιμη για να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Εφραίμ και ανυπομονούσε να πάρει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Στο πλευρό της είχε από την πρώτη στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και βέβαια την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε μανούλα

Μετά τη γέννηση της κορούλας της, που λέγεται ότι θα πάρει το όνομα «Μελίνα», είδαμε και την πρώτη εικόνα από το μαιευτήριο, όπου φαίνονται τα κεραστικά που δίνει η Χριστιάνα σε όσους της εύχονται στην κλινική.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για άλλη μια φορά τα γλυκά του Boutique Parisserie -εκεί είχε κάνει και την τούρτα του γάμου της-, τα οποία όπως ήταν φυσικό ήταν επενδυμένα με ροζ χρώμα.

Σε μία άλλη εικόνα, που κυκλοφόρησε στο Instagram, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έχουν συναντηθεί έξω από την κλινική και περιμένουν να μπουν να τη δουν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS