CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Έφυγε από το studio, αφού δεν μπορούσε να συνεχίζει την συζήτηση.

Σε κλάματα ξέσπασε η παρουσιάστρια της εκπομπής  «Με Αγάπη Χριστιάνα», Χριστιάνα Αριστοτέλους, όταν στο πάνελ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαντλίν εξαφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρά της στις 3 Μαΐου 2007 κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της έτρωγαν με φίλους κοντά στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι 13 χρόνια μετά, ταυτοποιήθηκε από την βρετανική Αστυνομία ένας ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Πρόκειται για εναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο, κρατούμενο στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το τρίχρονο κοριτσάκι, καθώς εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε την περιοχή της εξαφάνισης με ένα βαν-τροχόσπιτο.

Η παρουσιάστρια σχολίασε την υπόθεση, η οποία της θύμησε μια ταινία που αφορούσε την εξαφάνιση ενός παιδιού που δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω στο σπίτι του. Η ίδια δεν άντεξε την συναισθηματική φόρτιση της συζήτησης με αποτέλεσμα να διακόψει τη συζήτηση και να αποχωρήσει από το πλατό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS