CELEBRITIESSHOWBIZΧρύσανθος, Δέσποινα & Νάταλι Τζιαπούρα: Τα τρία αδέρφια φωτογραφίζονται μαζί

Χρύσανθος, Δέσποινα & Νάταλι Τζιαπούρα: Τα τρία αδέρφια φωτογραφίζονται μαζί

Είναι τρεις τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά, συνάμα, τόσο ίδιοι. Ο Χρύσανθος, η Δέσποινα και η Νάταλι Τζιαπούρα παραχώρησαν μια συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και φωτογραφαφήθηκαν μαζί.

Τα τρία αδέρφια μίλησαν στη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου  για την καριέρα τους, τα σχέδιά τους και τις προσδοκίες τους. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκαν στην όμορφη σχέση τους, την οποία ο χρόνος απλά δυναμώνει, αλλά και για όσα τους ενώνουν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ήσασταν από πάντα πολύ συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο; Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια όσο μεγαλώνετε για να διατηρείτε τη στενή σας σχέση;
Νάταλι: Μπορώ να σου πω ότι όσο μεγαλώνουμε, ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές ζωές, αλλά αυτό δεν έχει αλλοιώσει καθόλου τη μεταξύ μας σχέση.
Χρύσανθος: Καθόλου, είναι το ίδιο πράγμα. Το ωραίο είναι ότι και με τον σύζυγο της Δέσποινας, ταιριάζουμε πάρα πολύ και έτσι, δεν έχει αλλάξει τίποτα, ουσιαστικά.
Δέσποινα: Παρόλο που τα πράγματα άλλαξαν, ειδικά για μένα, που πλέον έχω τη δική μου οικογένεια, η σχέση μας παραμένει σταθερή. Νιώθω τυχερή, γιατί με τον σύζυγό μου, απλά προστέθηκε ακόμα ένα άτομο στην παρέα. Ειδικά για τον Χρύσανθο, ο Άλκης είναι ο αδελφός που δεν είχε. Δέσαμε όλοι πολύ όμορφα!

Ποια είναι τα πράγματα που σας ενώνουν;
Δ.: Αν και είμαστε πολύ διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, τα κοινά μας βιώματα, από την παιδική μας ηλικία μέχρι σήμερα, θα μας ενώνουν για πάντα. Αυτό είναι κάτι που επιδίωκαν οι γονείς μας και το έχουν πετύχει.
Χ.: Έχω αρκετά κοινά ενδιαφέροντα με τις αδελφές μου. Με τη Δέσποινα, είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ενώ με τη Νάταλι, έχουμε περισσότερα κοινά και σε προσωπικό επίπεδο.
Ν.: Όντως, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν κάνουμε μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την καθημερινή επαφή μέχρι γιορτές, διακοπές, ταξίδια, είμαστε μαζί!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS