CELEBRITIESSHOWBIZCyprus Fashion Fair: Κέρδισε ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βηρυτό

Cyprus Fashion Fair: Κέρδισε ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βηρυτό

Η πιο φαντασμαγορική γιορτή μόδας πλησιάζει και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το Cyprus Fashion Fair που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 – 22.00, στο Pavillion στη Λευκωσία.

Ελάτε να συναντήσετε γνωστούς σχεδιαστές, καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες καταστημάτων, γνωρίστε τους, ψωνίστε απο τις νέες τους συλλογές και ανακαλύψτε πολλές προσφορές σε ρούχα και κοσμήματα! Αυτή τη φορά έχουμε ένα σκοπό, μαζί για το Sophia Foundation! Come and shop till you drop!

Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, έχει αρχίσει για το μεγαλύτερο event μόδας στην Κύπρο, όπου θα μπορούμε να  ψωνίσουμε από τις καινούριες συλλογές γνωστών brands, να ανακαλύψουμε θησαυρούς σε χαμηλότερες τιμές και να παρακολουθήσουμε fashion shows από γνωστούς σχεδιαστές.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ! Όλοι οι φίλοι της μόδας και όχι μόνο θα μπορούν να πάρουν μέρος στον on line διαγωνισμό για ένα ταξίδι για δυο άτομα μετ’ επιστροφής στη Βηρυτό από τη Cyprus airways.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Like.com.cy στο Facebook και να δηλώσουν συμμετοχή. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για μια 1 εβδομάδα από τις 21 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Την Τετάρτη 28/11 θα γίνει κλήρωση και θα ανακοινωθεί το όνομα του τυχερού ή της τυχερής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS