CELEBRITIESSHOWBIZDavid και Victoria Beckham: Το νέο, υπερπολυτελές σπίτι τους στο Λος Άντζελες

David και Victoria Beckham: Το νέο, υπερπολυτελές σπίτι τους στο Λος Άντζελες

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Έπειτα από εννέα χρόνια στο Λος Άντζελες, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αφήνουν πίσω τους την πολυτελή βίλα που αγόρασαν όταν μετακόμισαν στις ΗΠΑ, καθώς έκαναν μια νέα, εντυπωσιακή αγορά, αποκτώντας τη μεγαλύτερη σε μέγεθος βίλα στο Λος Άντζελες, στο λόφο του Μπελ Ερ.

Το ακίνητο ονομάζεται «Έπαυλη» και η αξία του υπολογίζεται σε περίπου 185 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει συνολικά 123 δωμάτια, 14 κρεβατοκάμαρες, 27 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και διαδρόμους μπόουλινγκ. Το ζευγάρι, που θα μετακομίσει εκεί με τα τέσσερα παιδιά του, Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ και Χάρπερ, έχει μεγάλα σχέδια για το σπίτι και την τεράστια έκταση που το περιβάλλει.

Η βίλα, η οποία ανήκε στην Πέτρα Έκλεστοουν, την μικρότερη κόρη του αφεντικού της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, catwalks για τις συλλογές μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ, στούντιο χορού για την 5χρονη Χάρπερ και ειδικό χώρο για τον 17χρονο Μπρούκλιν και τους φίλους του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν αναφορά στην ομοιότητα της νέας, υπερπολυτελούς έπαυλης των Μπέκαμ με την κατοικία που διατηρούσαν στο Σάουμπριτζγουορθ, στην Αγγλία, η οποία ήταν γνωστή και ως «Μπέκινχαμ Πάλας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS