ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε τη Beyonce και τη μικρή Blue Ivy με ασορτί χρυσές τουαλέτες!...

Δείτε τη Beyonce και τη μικρή Blue Ivy με ασορτί χρυσές τουαλέτες! (βίντεο)

Η Beyonce και η κορούλα της, Blue Ivy, έδωσαν το παρών τους στο 2ο Ετήσιο Wearable Art Gala στο Alexandria Ballrooms στο Λος Άντζελες, φορώντας matching φορέματα και έκαναν τα φλας ν’ αστράψουν!

Το θέμα της βραδιάς ήταν “Από το WACO στη Wakanda” και όλα τα outfits αντικατόπτριζαν την τεράστια επιρροή που είχε ήδη η ταινία Black Panther στον κόσμο. Η Beyonce βραβεύτηκε για το ανθρωπιστικό της έργο στο Gala, μαζί με την πεθερά της, Gloria Carter.

Το event διοργανώθηκε από τη μαμά της, Tina Knowles Lawson και τον θετό της πατέρα, Richard Lawson και ήταν γεμάτο από λαμπερούς stars του Hollywood. Τη Beyonce συνόδευσαν η κόρη της, Blue Ivy και ο σύζυγός της, Jay Z, ενώ η αδερφή της, Solange, ήταν επίσης εκεί. Όπως συνήθως, η Blue Ivy έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα χρυσό look που περιλάμβανε και μία χρυσή περούκα:

Και πρέπει απλά να δείτε την ουρά της τουαλέτας της Beyonce όσο περπατάει στο κόκκινο χαλί, αλλά και τον αριθμό των ανθρώπων που την κρατάνε. Αν κρατήσετε μια σκηνή στο μυαλό σας, δηλαδή, ας είναι αυτή:

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS