CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε την εγκυμονούσα Kέιτ Μίντλετον με skinny τζιν! - Μήπως επηρεάστηκε από...

Δείτε την εγκυμονούσα Kέιτ Μίντλετον με skinny τζιν! – Μήπως επηρεάστηκε από το στιλ της Mέγκαν Μαρκλ;

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μας έχει απασχολήσει περισσότερο με το maternity style της από την Kate Middleton και αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια φροντίζει πάντα να φορέσει κάτι που ξέρει είναι κομψό.

Η Kέιτ Μίντλετον μπορεί να ετοιμάζεται να γεννήσει τον επόμενο μήνα, φαίνεται, όμως, ότι θέλει να είναι απόλυτα τυπική με τις κοινωνικές υποχρεώσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι τo προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ! (εικόνες)

Αυτή την εβδομάδα, έκανε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις και παρευρέθηκε σε σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις.

H Κέιτ παρακολούθησε την παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με ένα βαθύ πράσινο σύνολο, συμμετείχε σε ένα συμπόσιο στο Royal Society of Medicine με ένα ανοιχτό πράσινο παλτό και η πιο πρόσφατη σε ένα event της SportsAid.

Είχαμε καιρό να την δούμε με παντελόνι και μάλιστα τόσο στενό και cool, αφού η Κέιτ επιλέγει, κυρίως, μίντι φορέματα και φούστες για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη -μέσα στον επόμενο μήνα θα καλωσορίσει το τρίτο της παιδάκι- φόρεσε μαύρο skinny τζιν, με ένα άκρως ανοιξιάτικο floral τοπ με μπλε-πράσινες-λευκές αποχρώσεις και ένα ελαφρύ πανωφόρι σε κρεμ απόχρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το χρώμα που φοβόμαστε όλες! (εικόνες)

Σε μαύρο ήταν και οι κλασικές γόβες της που έκαναν τα πόδια της να δείχνουν ακόμα πιο καλλίγραμμα. Αυτός ο συνδυασμός απέχει πολύ από το επίσημο λουκ που συνήθως επιλέγει και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν η Κέιτ επηρεάστηκε από το στιλ της Mέγκαν Μαρκλ.

Λέγεται ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Κέιτ βοηθάει την Μέγκαν να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να ανταλλάσσουν και συμβουλές μόδας.

Όπως και να έχει, η Kέιτ Μίντλετον ήταν για άλλη μια φορά ultra-chic. Το σύνολό της ανοιξιάτικο, δροσερό και πολύ θηλυκό και μπορούμε να το αντιγράψουμε εύκολα κι εμείς.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS