CELEBRITIESSHOWBIZΔεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της Meghan για να αποκαλύψει...

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της Meghan για να αποκαλύψει τα μυστικά της!

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle έδωσε την πρώτη παγκόσμια αποκλειστική του συνέντευξη στο Good Morning Britain.

Ο Markle αποκάλυψε πολλά μυστικά για τη ζωή της κόρης του στο πλευρό του πρίγκιπα Harry και όπως έγινε γνωστό, πήρε ένα ικανοποιητικό ποσό για να μιλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίγο έλειψε να πέσει η Meghan αλλά ο πρίγκιπας Harry την έσωσε τελευταία στιγμή! (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Daily Mail, ο Markle για τα 30 λεπτά της συνέντευξής του έλαβε 7.500 λίρες, περίπου 10.000 δολάρια. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο, μιας και όπως έγινε γνωστό, τη συνέντευξη αυτή, δε γνώριζε πως θα γίνει ούτε η Δούκισσα του Sussex, ούτε ο Δούκας του Sussex, ούτε το Παλάτι και το σημαντικότερο ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα κανείς από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν γνώριζε κάτι για τη συνέντευξη αυτή, μιας και όλοι θα είχαν προσπαθήσει να την αποτρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle – Amal Clooney: Και οι δύο επέλεξαν το πιο καλοκαρινό χρώμα! (εικόνες)

Πηγές από το περιβάλλον του Παλατιού αναφέρουν πως η Meghan έχει κάνει τα πάντα για να εξηγήσει στον πατέρα της πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται, αλλά ο ίδιος είναι υπερήφανος και δεν δέχεται καμία συμβουλή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS