CELEBRITIESSHOWBIZΔιέρρευσε η πρώτη «μάχη» στο ελληνοτουρκικό «Survivor» - Δείτε ποιοι κερδίζουν

Διέρρευσε η πρώτη «μάχη» στο ελληνοτουρκικό «Survivor» – Δείτε ποιοι κερδίζουν

Μπορεί οι τηλεθεατές του «Survivor» να μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για το αγώνισμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που θα προβληθεί απόψε, ωστόσο, στο Ίντερνετ διέρρευσε βίντεο με το πρώτο ματς.

Όπως διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, ανακοινώνοντας σε «Διάσημους» και «Μαχητές» την επικείμενη αναμέτρηση, στο αγώνισμα θα πάρουν μέρος τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

Μετά και την αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, οι μόνες γυναίκες που έχουν παραμείνει και άρα θα αγωνιστούν είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζη.

Μάλιστα, η τελευταία εμφανίζεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, άρα ο παίκτης των «Μαχητών» είναι επίσης στην πεντάδα.

Στην 7μελή ομάδα των Ελλήνων θα συμμετέχει και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και, μάλιστα, είναι ο πρώτος παίκτης που θα πάρει μέρος στην κούρσα, όπως βλέπουμε σε βίντεο που διέρρευσε στο Ίντερνετ.

Ο Μισθοφόρος παίζει κόντρα στον ηθοποιό Furkan Kızılay και, αν και έχουν μικρή διαφορά, τελικά χάνει.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες περνούν τα πρώτα εμπόδια σχεδόν μαζί, όμως, περνώντας τα σχοινιά, ο Κώστας χάνει την ισορροπία του και ο Τούρκος παίρνει μεγάλο προβάδισμα, ενώ καταφέρνει να κάνει το 1-0, καθώς βάζει συνεχόμενα τις τρεις μπάλες.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στον τουρκικό Τύπο, οι Τούρκοι θα νικήσουν στον αποψινό αγώνα, με σκορ 10-7.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS