ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Κοντολάζος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με την κουμπάρα του,...

Δημήτρης Κοντολάζος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με την κουμπάρα του, Μενεγάκη: «Τι να απαντήσω…»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα και αν οι δυο τους μιλάμε.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει βαφτίσει την κόρη σας, αλλά δεν σας βλέπουμε στην εκπομπή της. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Τι να απαντήσω… Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε. Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της.

Γιατί δεν την πήρατε εσείς ένα τηλέφωνο;
Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλει στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας.

Σας στεναχωρεί το γεγονός ότι τώρα δεν έχετε επαφές;
Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στενοχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όπως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσει μας. Έτσι είναι η ζωή.

Ζήσατε στις «χρυσές» εποχές της νύχτας, καταφέρατε να δημιουργήσετε μια αξιόλογη περιουσία που σας επιτρέπει να μη δουλεύετε;
Μου αρέσει να δουλεύω. Το τραγούδι όμως είναι κάτι άλλο, βγαίνει από την ψυχή μου. Όσο είμαι καλάθα τραγουδάω, για να παίρνω και το δώρο μου, να βοηθάω τα παιδιά μου, για να υπάρχω, είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος στο Λοιπόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS