CELEBRITIESSHOWBIZΔώρος Παναγίδης: Ποιος είναι ο Κύπριος παίκτης του «Power of Love» που...

Δώρος Παναγίδης: Ποιος είναι ο Κύπριος παίκτης του «Power of Love» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον;

Είναι νέος, ωραίος και αναζητά τον έρωτα μέσα από το νέο ριάλιτι «Power of Love», όπου καλείται να ξεχωρίσει την ιδανική σύντροφο ανάμεσα σε 6 κορίτσια.

Δηλώνει ειλικρινής στις σχέσεις του, αλλά αρκετά ευέξαπτος. Μπορεί να ερωτευτεί κεραυνοβόλα, καθώς πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Σε μια σχέση του είναι διατεθιμένος να συγχωρήσει ακόμα και την απιστία, αρκεί να υπάρχει υπάρχει μετάνοια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πρώτα πλάνα με τον Κύπριο Δώρο Παναγίδη στο ριάλιτι «Power of Love» (βίντεο)

O λόγος για τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος συμμετέχει στο νέο reality, το οποίο γυρίζεται μέσα σε μια έπαυλη στην Κωνσταντινούπολη, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Από που όμως γνωρίζουμε τον Δώρο Παναγίδη;

Ο Κύπριος παίκτης είναι μοντέλο και γνωστός κομμωτής, ο οποίος μάλιστα έχει στο βιογραφικό του σημαντικές συνεργασίες με ονόματα της κυπριακής showbiz.

Το τηλεοπτικό κοινό τον είδε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ» και τώρα ξανασυστήνεται στους τηλεθεατές μέσα από το νέο ριάλιτι.

Εκτός από τη συμμετοχή του στην κυπριακή σειρά, όμως, ο Δώρος είχε πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Απαγορευμένος Καρπός» της τραγουδίστριας Ανδρομάχης Ξένου, όπως και στο βίντεο του τραγουδιού «Loca» της Vicky K.

Το παρελθόν του Δώρου Παναγίδη και τα «κρυμμένα μυστικά»

Τα τελευταία 24ωρα, το προφίλ και το άγνωστο παρελθόν του Κύπριου κομμωτή κάνει τον γύρο των κυπριακών και ελληνικών ιστοσελίδων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο Δώρος διατηρούσε πολύχρονο δεσμό με την Κύπρια χορεύτρια Natalie Kader, μαζί με την οποία απέκτησε ένα αγοράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Δώρος Παναγίδης κρύβει μυστικά»

Αλλά όπως φαίνεται ο Δώρος, το κράτησε καλά φυλαγμένο μυστικό, αφού οι συμπαίκτες του δεν γνωρίζουν αυτό το κομμάτι της ζωής του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS