ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕικόνες από την πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή της σειράς «ΜΠΛΕ»

Εικόνες από την πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή της σειράς «ΜΠΛΕ»

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι ο έρωτας γεννιέται τα βράδια… και μάλιστα σ’ ένα αυτοκίνητο. Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή της κοινωνικής σειράς «ΜΠΛΕ» του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30, αποδεικνύουν ότι τα καυτά φιλιά μπορούν να μεταφέρουν, τελικά, χιλιάδες νοήματα που ακόμα και οι καλύτερες ατάκες δεν θα μπορούσαν ποτέ να τα αντικαταστήσουν.

Το φωτογραφικό υλικό μαρτυρεί ότι ο γόης Γιώργος (Ανδρέα Ορφανίδης) και η προσγειωμένη Στέλλα (Αντωνία Χαραλάμπους), που είναι η δεύτερη κόρη της Σοφίας (Χριστίνας Παυλίδου)… θα έρθουν αρκετά κοντά, με μοναδικό φως τα φώτα του δρόμου… σ’ ένα απόμερο μυστικό μέρος. Η όλη ατμόσφαιρα και οι ατάκες που θα ανταλλάξουν μεταξύ τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, αφού τίποτα ωραίο δεν συνοδεύεται χωρίς επιπτώσεις.

Το φανατικό τηλεοπτικό κοινό ανέμενε μία τέτοια εξέλιξη του νεανικού αυτού φλερτ, αλλά αυτό που δεν μπορεί ποτέ να φανταστεί είναι αυτό που θα ακολουθήσει… αφού ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας δεν γράφει τίποτα τυχαίο και ειδικά χωρίς να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα.

Πληροφορίες από μέλη της παραγωγής αναφέρουν ότι η σκηνή γυρίστηκε αρκετές φορές μέχρι να μεταφερθεί ικανοποιητικά το «πάθος» και ο «έρωτας» των δύο αυτών παιδιών στην τηλεοπτική οθόνη… που στην πραγματική τους ζωή είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που μάλιστα διαθέτουν και αρκετό χιούμορ!

«ΜΠΛΕ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30 από τον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS