CELEBRITIESSHOWBIZΕίναι οριστικό: Η Μέγκαν Μαρκλ διέκοψε κάθε σχέση της με τον πατέρα...

Είναι οριστικό: Η Μέγκαν Μαρκλ διέκοψε κάθε σχέση της με τον πατέρα της

Μετά την είδηση, πως όλα όσα έκανε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με το χειρουργείο και το πρόβλημα υγείας του ήταν στημένα μόνο και μόνο για να μην παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, η Δούκισσα του Sussex κάθισε σκέφτηκε και αποφάσισε, τι θα κάνει σχετικά με τον πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί»: Τι δήλωσε ο πατέρας της Μέγκαν για τον γάμο;

Και η τελική της απόφαση είναι κομματάκι σκληρή, αφού η Δούκισσα του Sussex αναγκάστηκε να διακόψει κάθε είδους επικοινωνίας με τον μπαμπά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πηγή μέσα από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει, πως αν και την πονάει πολύ, είναι υποχρεωμένη να διακόψει κάθε είδους σχέση και επικοινωνία με τον μπαμπά της, καθώς η εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό του είναι μηδαμινή και ελάχιστη και φοβάται για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του ή για το τι θα πει.

Δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμη για όλα αυτά που είπε κι έκανε λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να το κάνει σύντομα. Πλέον ανήκει στη βασιλική οικογένεια και είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και να τον στηρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS