ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕίπε το μεγάλο «ναι»! Το διάσημο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε (εικόνες)

Είπε το μεγάλο «ναι»! Το διάσημο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε (εικόνες)

To διάσημο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret είπε το μεγάλο «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της. Ο λόγος για την Κάρλι Κλος, η οποία δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Τζόσουα Κούσνερ.

«Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω Τζος, είσαι ο καλύτερος φίλος μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να είμαστε για πάντα μαζί. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές», έγραψε το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2012 και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας μετρημένες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι αδελφός του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και γαμπρός του, καθώς έχει παντρευτεί την κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ.

Ο Κούσνερ έκανε πρόταση γάμου στο 25χρονο μοντέλο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το People, αλλά τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Ιταλία και η Κλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από εκεί.

View this post on Instagram

La dolce vita 🍋

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

View this post on Instagram

Arrivederci 🇮🇹

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

View this post on Instagram

In between pastas 🍝

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS