CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Χατζίδου: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό (video)

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό (video)

To πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό τους έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου! Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube που δείχνει την ίδια, τον Ετεοκλή και το μπεμπάκι τους στο πρώτο ταξίδι τους.

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Μελίτας, ήρθε η στιγμή να ταξιδέψει για πρώτη φορά με τους γονείς της και μάλιστα με αεροπλάνο. Όπως εξηγεί και η ίδια η τραγουδίστρια στο βίντεό της, οι γονείς της που ζουν στην Αλεξανδρούπολη είχαν να δουν τη μικρούλα από τις πρώτες ημέρες που γεννήθηκε.

Τότε είχαν έρθει στην Αθήνα ώστε να τη βοηθήσουν με το μωρό. Εξάλλου γνωρίζετε ότι μια νέα μαμά χρειάζεται πάντα βοήθεια τις πρώτες ημέρες-εβδομάδες με το μωρό στο σπίτι. 

Η Ελένη Χατζίδου στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα ετοίμασε για το μωρό, εξηγεί τι θα χρειαστεί ένα μωρό για να ταξιδέψει από τη στιγμή που δεν έχει βαφτιστεί, τι συμβουλές της έδωσε ο γιατρός της ώστε να μην πονέσουν τα αυτάκια της μπεμπούλας κατά τη διάρκεια της πτήσης και τέλος δείχνει πώς έφτασαν στο πατρικό της, τι συνέβη όταν την είδαν οι γονείς της και τι ξέχασε να πάρει μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αναβάλλεται ο γάμος τους

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS