CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Φουρέιρα: Μίλησε για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη της.

Η πασίγνωστη , πλέον, τραγουδίστρια , η οποία τα τελευταία δύο χρόνια βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται ανά το παγκόσμιο, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η Ελένη Φουρέιρα μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Celebrity μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τον ισπανό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρντο Μποτία.

Μήπως αυτή την εποχή χρειάζεσαι ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, προκειμένου να ταξιδεύεις περισσότερο για να συναντάς το σύντροφό σου;

Όχι, καθόλου. Σε αυτήν τη φάση τη ζωής μου, η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου.

Έχω την αίσθηση ότι προστατεύεις πολύ περισσότερο την τωρινή σου σχέση από τις προηγούμενες. Ισχύει;

Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι.

Είναι η πιο πολύτιμη σχέση σου η τωρινή; 

Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS