ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Η ανοιξιάτικη ηλιόλουστη απόδραση στην Άχλα και...

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η ανοιξιάτικη ηλιόλουστη απόδραση στην Άχλα και το πρώτο μαύρισμα!

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Την επιθυμία της να ξαπλώσει στην αγαπημένη της παραλία και να αφεθεί στα χάδια του ήλιου έκανε πραγματικότητα η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο.

menegakicentral

Γι’ αυτό και η πρώτη εκπομπή της εβδομάδας, την περασμένη Δευτέρα, τη βρήκε μαυρισμένη, κάτι που βέβαια παρατήρησαν αμέσως οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, «Ελένη», αναχώρησε από το Studio Pro κατευθείαν για το λιμάνι της Ραφήνας, όπου είχε μεταβεί και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος.

menegaki5

Μαζί αναχώρησαν για την αγαπημένη τους Άνδρο, συνοδευόμενοι από τις δύο κόρες της παρουσιάστριας από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Λάουρα και Βαλέρια.

menegaki2

Μάλιστα, η βόλτα στην παραλία το πρωί του Σαββάτου είχε αποκλειστικά γυναικείο άρωμα, καθώς οι τρεις γυναίκες απόλαυσαν μαζί την αμμουδιά.

menegaki4

Η παρουσιάστρια, με καλοκαιρινή εμφάνιση αφού επέλεξε λευκό T-shirt, κόκκινο σορτσάκι και σανδάλια, έκανε ηλιοθεραπεία ακούγοντας μουσική, ενώ λίγο πιο πέρα η Λάουρα και η Βαλέρια διασκέδαζαν παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

menegaki1

Η παρουσία δύο τοπογράφων δύο ώρες αργότερα, ίσως και να επέσπευσε την αναχώρησή τους από την παραλία, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πλέον γνωρίζει πάρα πολλά για την περιοχή, είχε μια σύντομη συζήτηση μαζί τους, με σαφές αντικείμενο, αφού με τα χέρια της έδειχνε συχνά τον περίγυρό της.

menegaki3
Μετά από δύο μέρες στην παραλία –όπου όμως δεν έκανε μπάνιο, ούτε καν σκέφτηκε να βουτήξει τα πόδια της στο νερό όπως παραδέχτηκε– ανανεωμένη και χαλαρή επέστρεψε στην Αθήνα και στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Όμως, σίγουρα δεν πρόκειται να αργήσει η επόμενη εξόρμησή της!

menegaki

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS