ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Καταστρώνουν σχέδια για εξορμήσεις

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Καταστρώνουν σχέδια για εξορμήσεις

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

 

Η άνοιξη ανήκει στους ερωτευμένους όλων των ηλικιών και εξαίρεση δε θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, που διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική τους ζωή.

menegaki1

Μετά τη μυστηριώδη «πρώτη επέτειο» που γιόρτασαν – και για ευνόητους λόγους οι πάντες άρχισαν να μιλούν για τον πολιτικό γάμο τους, αλλά και τον επικείμενο, σύμφωνα με φήμες, θρησκευτικό– εντοπίστηκαν από το φωτογραφικό φακό του Hello! στη μαρίνα του Λαυρίου, για να διαπιστώσουν αν το σκάφος που διαθέτουν και φυλάσσεται εκεί κατά τους χειμερινούς μήνες χρειάζεται κάτι, προτού βρεθεί ξανά στο φυσικό του χώρο, τη θάλασσα.

menegaki

Εν τω μεταξύ, ενώ το μυαλό της βρίσκεται σε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξορμήσεις, η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη εβδομάδα είχε διάθεση αναδρομής στο παρελθόν. Ίσως κάτι ξύπνησε μέσα της μετά τη συμμετοχή της στη flashback εκπομπή του Αnt1, πάντως γεγονός είναι πως μέσα από την εκπομπή της προβλήθηκε βίντεο με τις συμμετοχές της σε ελληνικά σίριαλ («Νταντά για Όλες τις Δουλειές», «Τα Μπακούρια» –όπου μάλιστα συμπρωταγωνιστούσε με τον σε ρόλο ηθοποιού τότε Αλκίνοο Ιωαννίδη!–, «Αχ Ελένη» και «Πάτερ Ημών»), ενώ στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε ως Μελίνα Μερκούρη, αποσπώντας θετικότατα σχόλια.

menegaki2

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS