ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Τσολάκη: Έξαλλη στον αέρα με τα ακραία σχόλια – «Να συναλλάσετε...

Ελένη Τσολάκη: Έξαλλη στον αέρα με τα ακραία σχόλια – «Να συναλλάσετε αυτές τις απόψεις με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες με εσάς» (vid)

“Στενοχωριέμαι που σας ακούω να μιλάτε έτσι. Δεν είναι αυτός τρόπος, μπορείτε να πείτε την άποψή σας κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς”.

Την ενόχλησή της για όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον γνωστό επιχειρηματία, αντέδρασε όταν εκείνος έκανε αισχρά σχόλια για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Μου κάνουν εντύπωση αυτά τα πανηγύρια και αυτά τα γέλια… τι έχει στερήσει η κοινωνία από τους ομοφυλόφιλους; Τους έχει δεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ μέσα στη Βουλή βγήκε βουλευτής ομοφυλόφιλος, έγιναν γιατροί, έγιναν παπάδες», παρατήρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Γιατί να μην γίνουν, κύριε Παπαργυρόπουλε; Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι, αν είσαι ομοφυλόφιλος, δεν μπορείς να ακολουθήσεις κάποιον επαγγελματικό προσανατολισμό; Τους στερήσανε το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και με ίσα δικαιώματα», αντέδρασε η Ελένη Τσολάκη στα σχόλια του γνωστού επιχειρηματία.

«Εδώ μιλάμε για μία παρατυπία της φύσης, είναι μία ανωμαλία εν ονόματι της δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο κύριος Παπαργυρόπουλος, με σύσσωμο το πάνελ της εκπομπής να καταδικάζει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

«Αυτό που λέτε δεν είναι ωραίο, δεν είναι κόσμιο και στενοχωριέμαι που σας ακούω να μιλάτε έτσι. Δεν είναι αυτός τρόπος, μπορείτε να πείτε την άποψή σας κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

«Η φύση μας έχει κάνει αρσενικούς κι εμείς κάνουμε κάτι άλλο από αυτό. Αυτό είναι ανωμαλία», συνέχισε τον συλλογισμό του ο επιχειρηματίας.

«Ελάτε, παιδιά, αυτό είναι κρίμα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση. Γιατί να λέτε αυτά τα ακραία πράγματα πρωί-πρωί; Να συναλλάσετε αυτές τις απόψεις με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες με εσάς», κατέληξε στην παρατήρησή της η Ελένη Τσολάκη, ολοκληρώνοντας την επικοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS