ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους...

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους (εικόνες)

Το Pre-wedding πάρτι σε παραλία της Σαντορίνης, ο ρομαντικός γάμος τους και όλα όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση.

Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

«Πίστευα ότι θα έχω άγχος στο γάμο μου και δεν θα τον απολαύσω, συνέβη όμως το αντίθετο: ήμουν πάρα πολύ ήρεμη, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και στο μυστήριο και τον απόλαυσα από το πρώτο λεπτό», μας εξομολογείται η Ελισάβετ Μουτάφη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το γάμο της με το δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, στο Εμπορειό της Σαντορίνης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου.


 Ο Δημήτρης Μουταφτσής παραδίδει την κόρη του στο γαμπρό. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της πλέον επέλεξαν το συγκεκριμένο μέρος για τνο γάμο τους, καθώς η Ελισάβετ Μουτάφη διατηρεί εδώ και χρόνια εξοχική κατοικία στο νησί.

Στο πλευρό τους είχαν περίπου εκατό καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σαντορίνη για να βρεθούν κοντά τους στην ομορφότερη και σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους. Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, καθώς ο δημοσιογράφος είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου και έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο στον όμιλο Real Media. Μάλιστα, η Ελισάβετ Μουτάφη γνώρισε για πρώτη φορά στο γάμο τους τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του, μένοντας ενθουσιασμένη από την απλότητα και την ευγένεια του ζευγαριού. Άλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη βρέθηκαν στη Σαντορίνη μία ημέρα πριν από το γάμο και συμμετείχαν με διάθεση σε όλα τα events, καθώς και στο pre-wedding πάρτι.


Οι νεόνυμφοι μαζί με το τον Μάκη Τσέλιο μετά το τέλος του μυστηρίου.

Το νυφικό σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον Μάκη Τσέλιο, θείο της νύφης, κάτω από τις οδηγίες της μητέρας της Ελισάβετ, Φιλομήλας Τσέλιου, αλλά και της ίδιας, έτσι όπως εκείνη είχε στο μυαλό της την εικόνα της ως νύφη. Όσον αφορά στο κοστούμι του Μάνου Νιφλή, κι αυτό ήταν διά χειρός Μάκη Τσέλιου.


Οι νεόνυμφοι, βγαίνοντας από τον ιερό ναό, δέχτηκαν από τους καλεσμένους ρύζι μαζί με ροδοπέταλα.

Η διασκέδαση για το γάμο ξεκίνησε μια ημέρα πριν, δηλαδή την Παρασκευή, όταν και έφτασαν σχεδόν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα «Τα Καβουράκια», στο Εμπορειό, όπου μετά τις βουτιές στην παραλία στήθηκε ένα «τσίπουρο πάρτι», με τους περισσότερους να δίνουν ρεσιτάλ χορού και κεφιού.


Λίνα Σακκά.

Την ημέρα του γάμου, η νύφη ετοιμάστηκε ήρεμη στο σπίτι της και στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος τη συνόδευσε ο πατέρας της, Δημήτρης Μουταφτσής. Εκεί, την περίμενε ο γαμπρός και οι πέντε κουμπάροι του ζευγαριού: η Μαρίνα Ασλάνογλου με το σύζυγό της, δικηγόρο, Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουρζουλίδης και οι δικηγόροι, φίλοι του γαμπρού, Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου. Παρανυφάκια στο γάμο ήταν οι δύο κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, Ισιδώρα και Κωνσταντίνα, καθώς και η βαφτιστήρα της Ελισάβετ Μουτάφη, Λυδία.


Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστη Τσολακάκη.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο «Seaside by Notos», στην περιοχή Περίβολος. Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο εν μέσω χειροκροτημάτων, ενώ ο πρώτος τους χορός ήταν το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα, «Ένας ουρανός μ’ αστέρια». Έπειτα ακολούθησε ο χορός της νύφης με τον πατέρα της, με το «Βαλς των χαμένων ονείρων», του Μάνου Χατζιδάκι. Μάλιστα, η ίδια η Ελισάβετ Μουτάφη ξεχωρίζει ως τις πιο συγκινητικές στιγμές του γάμου της, τους χορούς με το σύζυγο και τον πατέρα της.


Μαρίνα Ασλάνογλου, Δημοσθένης Πέππας.

Έπειτα ξεκίνησε το μεγάλο γλέντι, ένα πάρτι που έφερε στην πίστα –μαζί με τους νεόνυμφους– όλους σχεδόν τους καμεσμένους.
Όσον αφορά στο μήνα του μέλιτος, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς η Ελισάβετ Μουτάφη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα της σειράς, «Οργή», στην Κύπρο, ενώ ο Μάνος Νιφλής επέστρεψε στη δημοσιογραφική του δραστηριότητα.


Υρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης.


Η Μαρίνα Ασλάνογλου φέρνοντας τα στέφανα στην εκκλησία.


Ο Μάνος Νιφλής, περιμένοντας τη νύφη, συμμετέχει μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου σε ένα βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.


Οι νεόνυμφοι, βγαίνοντας από τον ιερό ναό, δέχτηκαν από τους καλεσμένους ρύζι μαζί με ροδοπέταλα.


Ο Βασίλης Καπερνάρος με την κόρη του, Βάσια.


Νίκη Σερέτη. 


Η είσοδος των νεονύμφων στη γαμήλια δεξίωση.


Η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον Δημοσθένη Πέππα, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Υρώ Λούπη σε ένα χαρούμενο στιγμιότυπο. 


Ο χορός της Μαρίνας Ασλάνογλου. 


Η Ελισάβετ Μουτάφη, λαμπερή και χαρούμενη, χορεύει με τους αγαπημένους καλεσμένους της.

 

 

WEDDING SPECIAL

• Οι μπομπονιέρες ήταν ένα κουτάκι με τα αρχικά του ζευγαριού, που μέσα περιείχαν πέτρες-κουφέτα σε γκρι χρώμα, όπως είναι τα βότσαλα στις παραλίες του νησιού.
• Τα στέφανα ήταν minimal και σχεδιασμένα
από τη σχεδιάστρια, Anna Maria Lambert.
• Στην είσοδο του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο πάρτι, υπήρχαν δύο μεγάλα κουτιά με εσάρπες και σαγιονάρες, για τις κυρίες που κρύωναν ή που ήθελαν να αποχωριστούν τα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους.
• Η μουσική του πάρτι ήταν κυρίως αγαπημένες επιτυχίες 80s και 90s.
• Στο «τσίπουρο πάρτι», μία ημέρα πριν από το γάμο, ξεχώρισε το ζεϊμπέκικο του επιστήθιου φίλου της νύφης, Αλέξανδρου Μπουρδούμη.


Το pre-wedding πάρτι ξεκίνησε από την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ελισάβετ Μουτάφη, Λίνα Σακκά.


Δημοσθένης Πέππας, Μαρίνα Ασλάνογλου.


Σωτήρης Καλυβάτσης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λίνα Σακκά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS