ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈνα βιβλίο για τη Rihanna: Σκηνές από τη ζωή μιας σταρ

Ένα βιβλίο για τη Rihanna: Σκηνές από τη ζωή μιας σταρ

Κι εκεί που οι θαυμαστές της περίμεναν το καινούριο της δισκογραφικό album, η Rihanna κυκλοφόρησε ένα… φωτογραφικό άλμπουμ, διανθισμένο με μικρές ιστορίες από την παιδική της ηλικία και την καριέρα της.

Επιμέλεια: Μαρία Παυλίδου

Οι New York Times γράφουν ότι «πρόκειται λιγότερο για απομνημονεύματα και περισσότερο για μια συλλογή από εμπειρίες που έζησε η επιφανής σταρ και επιθυμεί να τις μοιραστεί μαζί μας – η ίδια η σταρ, όμως, είναι σαν να έχει φύγει από το πάρτι για να ασχοληθεί με το επόμενο πρότζεκτ της». Άλλωστε, και σε αντιδιαστολή με το δελτίο Τύπου του εκδοτικού οίκου Phaidon που κάνει λόγο για «αυτοβιογραφία», το είχε πει και η ίδια πριν ενάμισι μήνα σε συνέντευξη της: «Δεν έχω χρόνο για απομνημονεύματα, κορίτσι μου. Οι φαν μου είναι πολύ νέοι και πάσχουν από σύνδρομο διάσπασης προσοχής, προτιμούν να βλέπουν ωραίες φωτογραφίες παρά να διαβάζουν, ας είμαστε ειλικρινείς».

Κεντρική φωτο: Καθ’ οδόν προς την επίδειξη Christian Dior, Παρίσι, 2014. Πάνω: Σε έξοδο με
φίλες.

Το ογκώδες πολυτελές λεύκωμα που φέρει απλά τον τίτλο «Rihanna» και παρουσίασε προ ημερών η διεθνής σταρ, ξεκινά χρονολογικά και όπως όλοι συμφωνούν, φαίνεται ότι η ίδια επιμελήθηκε ιδιαίτερα τις πρώτες σελίδες, αυτές δηλαδή που καταγράφουν από πού ξεκίνησε, πως ήταν η παιδική της ηλικία καθώς και τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Οικογενειακές φωτογραφίες, γράμματα προς τη μητέρας της, σχολικοί έλεγχοι… Το υπόλοιπο μέρος είναι γεμάτο φωτογραφίες. Από επαγγελματικές φωτογραφήσεις αλλά και προσωπικές στιγμές, με τη σταρ σε πάρτι φίλων ή διακοπές. Και αρκετές από τα παρασκήνια των εμφανίσεων της.

Με την κολλητή της Melissa Forde, Χαβάη, 2015

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Rihanna στα 31 της χρόνια είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια. Περιουσία που απέκτησε κατά τη μουσική της διαδρομή τα τελευταία 16 χρόνια, καθώς και από αρκετές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως μια εταιρία εσωρούχων, μια ειδών μακιγιάζ και μια διαδικτυακή μπουτίκ με είδη πολυτελείας.

Backstage στο Anti World Tour στο Μαϊάμι το 2016 με την Nadine “Hi-Hat” Ruffin, τη Monica Fenty, τη Naphia White και τη Mylah Morales

 

Σχολική φωτογραφία, Μπαρμπάντος, 1997

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS